1
1

çağımızda artık geçinmek çok zor. insanlar tüm zamanlarını asgari ücret karşılığı harcıyorlar. bu parada enflasyon karşısında eriyip bitiyor. geçinebilseler bile ek iş yapmak istiyorlar çünkü herkes geleceğinden endişeli. günü kurtarıyorlar ama asla birikim yapamıyorlar.
imkanı varken, gücü yetiyorken, sağlıkları el veriyorken, beklenmedik durumlara hazırlıklı olmak için ek iş yapıyorlar. hayat sürprizlerle dolu, özellikle günümüzde her an işsiz kalabilirsiniz. ve işsiz bir insanın geliri yokken bile, sabit giderleri devam ettiğinden sürekli borçlanır. bu yüzden kıyıya kenara bir şeyler artırmak için herkes şartlar ve imkanlar el verdiğince ek kazanç sağlamaya çalışıyor.

0

para sıkıntısı yaşayanlar evini kırt kanaat geçirenler ek iş yapar

0

geçinemeyenler müdcesi yetmeyenler birikim yapmak işteyenler

0

gecinemeyen insanlar varsa bunlar ek is yapar.illa gecinememek degil yani hobi olarak da bos zamani paraya cevirmek olarak da dusunebiliriz bunu.

0

para sıkıntısı olanlar, genelde bütçesiyle veya tek maaşıyla ailesini geçindirmekte zorlananlar, daha çabuk para elde etmek isteyenler veya evde oturmaktan sıkılanlar ek iş yaparlar.