0

apartman hayatını pek fazla sevmiyorum şu anda kirada oturuyorum müstakil evde ama 3 katlı üstümde 2 kat var ve bayağı da rahatsızım burada oturmaktan tabii ki de bana göre ve hayalimdeki evin bahçeli olmasını isterdim zaten ben kendimi bildim bileli benim en büyük hayalim bahçeli bir evde oturmak her yaşım ilerledi artık bu zamana kadar bahçeli evde oturmadım bile allah kısmet etmedi bundan sonra da elime geçeceğine inanmıyorum yani bahçeli bir ev almak ya da kirasını vermek veya maliyet ister maliyeti karşılamak içinde gücüm yok param yok onun için demek ki öyle hayalimde kalacak belli olmaz allah büyüktür yani gün doğmadan neler doğar derler ya belki bir gün benim de bir bahçeli evim olur bir hayalime kavuşuruz allah bütün evi olmayanlara hayırlısıyla kendilerine ait bir ev almayı nasip etsin.

0

bahçeli bir ev her zaman ilk tercihim olacaktır benim. hem çocuklar için küçük bir bahçede olsa onlar için eğlence yerine çevirebilirim. onun dışında ufak tefek ekimler, dikimler yapabilirim. ağaç ekebilirim. çiçeklerle güzelleştirebilirim bahçemi... birde apartmanın derdinden dolayı bahçeli evleri tercih ederim yani. malum, duvarlar ince oluyor apartmanlarda.. gülüşme eğlenme olduğunda bazen yan daireden sesler geliyor, alt daireden ses gelebiliyor.

0

tabii ki de bahçeli bir evde yaşamak isterdim çünkü bahçelievler herkesin hayalinde olan bir evdir. hayalinde olmasının sebebi ise doğallık ve daha çok yeşilliğin ve doğanın içinde olmasındandır. mesela kişi apartmanda otururken bir yere domates fidesi dikemez ama bahçeli evde oturur ise dikebilir rahatça büyütebilir bu yüzden pek tercih edilmez ben de tercih edecek olsam bahçeli bir ev tercih ederdim.

0

kesinlikle bahceli bir ev çünkü benim gibi hayvansever ve hayvan besleyen biriyseniz oldukca rahattır.bahcesinde ufak caplı bir süslemede yapabilir misafirlerinize hos bir gorselde saglayabılırsınız. örneğin süs havuzu heykel gorseli güzel bitkiler ayrıca bahce işleriyle ugrasmakta ınsanı rahatlatır dıye dusunuyorum

0

apartman da ama bahçeli bır evı kom ıstemeskı

1

benim en büyük hayalim kendime ait bahçeli bir evde oturmaktır apartmanlardan oturmayı hiç tercih etmiyorum apartmanları sevmiyorum ben ne apartman ortamlarını bahçeli evin iki göz odası benim için bir apartmana değerdir bahçeli bir ev her zaman benim hayalimdir bir gün hayalime kavuşurum inşallah bir söz vardır ya her bir şey içinden çok istersen ve çok hayal edersen mutlaka ölmeden önce o hayaline kavuşursun inşallah ben de kavuşurum hayalime.

0

bahçeli evde oturuyorum hiç binada oturmadik hani seviyorum ama annem binalarda sıcak su altında soba felan yakma derdinin olmadığı biyerde olmasinida çok istiyorum yokluk çok kötü bişey

0

bahçeli bir evde oturan kişi olarak apartmanda oturmayı istiyorum

0

bahçeli bir ev tercihim olur çocuklarımın toprakla oynaması için

0

bahçeli ev her zaman daha iyidir. çünkü tatil zamanlarında hafta sonlarında oyalanabilecegin istedigin gibi değerlendirebilecegin piknik yapabilecigin ve buna benzer bir çok aktivite yapabilicegin bir bahçen olması herzaman daha iyidir.

0

bahçeli ev en iyisidir canın sıkıldığında in aşağıda kitap oku otur müzik dinle falan güzel ortam ama apartmanda sadece balkona çık o da zaten yukarı katlarda olduğu için göreceğin tek şey ağaç dalları o ağacın altında oturmak varken neden tepesindeki yapraklar bakmak ister ki insan?

0

binanın gürültüsü özelliklerde ayda bir yapılan toplantılarda her kafadan bir ses çıkması kavga gürültü üst komşunun alt komşunun rahatsız etmesi aylık aidatlar ekstra giderler olması vs bahçeli bir eve kesinlikle değişirdim kendi, domatesini sebzeni yetiştirmek gibisi varmı tabi yerin büyükse hayvanda kendi çapında bakılabilir.. kesinlikle bahçeli müstakil ev tercihim olurdu avrupadan bir arkadaşım sormuştu bana sizin zenginleriniz neden apartman dairelerinde oturuyor anlamıyorum demişti avrupada ki zenginler müstakil evlerde oturuyor demişti kendilerini neden apartman dairesine hapsederler anlamıyorum demişti e adam haklı :) gerçi değişti heralde son 10 15 yılda bizimkilerde villalarda kalıyor ama

0

bence herkezin hayalidir mustakil bahceli bir ev orda bahcesinde herseyi ekersin cardagin olsun istedigin gibi duzenlersin tavuk kopek gibi hayvanlar koayarsin bahcesine hemde sakin olur yada kotu afetlere karsida onlem olur benim gorusum bu sekilde.

0

her zaman bahceli bir evim olmasiji istemisimdir sebebi ise bahcede bir hayvan besleyebilirsin

0

bahçeli ev isterim tabiki bahçesine çeşitli sebzeler ekerim yada sabahları masa ve 2 sandalye atarım keyif yapmak için otururum.çocuklarım olduğunda daha çok kendi bahçemde zaman geçirmek isterim.bahçeli evde anne baba için çocukları açısından çok fazla risk de olmaz,ne yaparsa bahçede yaparlar gözünün önünden ayrılmaz diğer türlü apartman olunca mecburen çocukların parka gitmek zorunda kalcak ve güvenlik açısından hiçde iyi olmaz.apartmanda hiçbişey yapılmaz eve tıkılır kalırsın bahçesi yok,rahat takılmassın bahçesi olmadıgı için evde sürekli otursun.

0

bahçeli bir ev isterdim rahat sakin gürültüsüz bütün herşeyi olan .

0

bahçeli bir ev öyle bir evde büyüdüm etrafımızda ağaçlar hayvanlar doluydu. sanırım o açıdan çok şanslıyım çünkü evimiz in arkasında dağlar ve güzel de bir dere vardi yazın ördekler gelip su içerdi 3 katlı bir bahçe taracalanmis... en alt katında kocaman bir ceviz ağacı ve salincagimiz vardı cevizin altında kitap okurken uyurdum annem alıp eve getirirdi .. muhteşem bir geçmiş fakat şehir bana gitmiyor.. umarım bir gün ağaçların arasında küçük cam duvarlı sıcak bir evim olur bir odasını tamamen kütüphane yapmakta fevkalade olurduuuu...

0

bahçeli bı evım olsun isterım gerçekten ama malesef yok bınada oturuyorum be gerçekten berbat bırşey bınanın derdı bıtmıyo bahçeli bir evım olsa çok şey yaparsın bahçesıne istedıgın gıbı duzenlersın

0

tabikide apartman yerine bahçeli mustakil bir ev isterdi herkes. ama bu çoğu için artık münkün değil galiba herkesin içerisinde bir ukte vardır bu konuda. bahçeli evin bir çok avantajı vardır tabikide bo konuda.misal bahçede hobi işleriyle uğraşmak.çiçek dikmek sebzeyetiştirmek ağaçlarla ilgilenmek.kişiye elektiriğini attıracak bir sürü yolu vardır aslında bahçeli evin. misal sabah uyanıpta o bahçede kahvaltı yapmak güne bir sıfır önde başlarsın .pozitif bir enerjiyle başlarsın.köpek kedi vs vs gibi bir çok evcil hayvan besleyebilirsin müstakil evde tabikide.apartmanda böyle bir şansın böyle bir fırsatın yoktur tabikide.her an komşulardan şikayet gelebilir tabikide rahatsız edildiğini söyleyebilirler.

0

kişiden kişiye değişir bu. ama en iyisi tabikide bahçeli bir evdir