0

ben soru ve cevap verme konusunda oldukça iyiyim. tabi daha çok cevap yazıyorum yorumlarımı katarak daha kazançlı oluyor özelliklede uzun yoruma dayalı olursa.soru sorarsam 2 tl ye kadar sorarım. çünkü arka arkaya soru geliyor aklıma .hatta çoğu kez unutuyorum bile.

0

benim soru sorma problemlerim var malesef çok isterim daha kolay aslında cevap verirken dikkat etmek doğru bilgi vermek gerekiyor soru da öyle değil ama yok benim aklıma gelmiyor suana kadar günde arka arkaya en fazla 5 6 soru sorabilmisimdir

1

bende daha çok cevap verebiliyorum çünkü aktif olduğum saatlerde çoğunlukla beyin bedava modu aktif oluyor. soruda aklıma geldikçe, beyin bedava moduda aktif değilse soruyorum. ama kazanç planım soru sormak üzerine kurulu değil.

0

yani benim aklımda genellikle soru olmuyor. aklıma gerçekten hiç soru gelmiyor keşke soru felsefe sorabilsem yani bakalım araştırıp sormak lazım diye düşünüyorum. inşallah yarın ki yarışmada yer alırım. paraya çok ihtiyacım var hem soru sorup hem cevaplamak istiyorum yani. yani iki aydır uyeyim toplasan 80 soru sormusumdur ,belkim daha azdır yani şu an bilemiyorum.

0

cevaplayacak uygun soru göremediğimz amanlarda 10 ile 20 arası soru soruyorum bir günde genelde cevap vermeye çalışıyorum