0

allah tarafından dilediğim bir şeye sahip olmayı istesem bu dilek günah işlememek olurdu rabbine karşı gelmekten her zaman sakınırım ancak içimizde nefis taşıdığımız için ne yapacağımız belli olmuyor bu yüzden hiç günah işlemeyen bir insan olmayı dilerdim.

0

allah tarafından bir yetenek verilmiş olsaydı eger çok zeki olmayı isterdim çünkü bende unutkanlık çok fazla ve sözel ezber yapamıyorum o yuzden çok zeki olmayı seçerdim.

0

beynimin %100 ünü kullanmak isterdim tabi allaha kalımış bir iş zaten %100 ünü kullanırsak herşeye bir çözüm bulur kendimizi kurtarırız

0

sesimin güzel olmasını isterdim kesinlikle. şarkı söylemekten çok büyük bi zevk alıyorum ama sesim berbat. şarkı söylemek bana gerçekten huzur veriyor ve aşırı mutlu oluyorum. ya da okuduğunu ezberleme kabiliyeti. bir sürü sınava çalışıyoruz. 13 14 tane uzmanlık dersi var ve keşke bi kere okuyarak hepsini anlayıp yorum yapabilseydim.

0

olabildiğince zeki olmak isterdim. herşey hakkında bilgi sahibi olmak.

0

allah tarafindan bana yetenek deilde daha cok tabiki beni biraz maddi olarak iyi olsaydi suanda iyide biraz daha iyi olsaydi daha cok evsiz 've yoksul kisiler yardim etsem el uzatsaydim yar ve yardimcilari olsun sokakda kalan ve maddi gucu olmayanlarin.

0

valla sesim olsun isterdim. bu devirde o işlerde para var. başka türlü her ay ay sonunu getirmeye çalışıyoruz.