0

şimdii.. para çektiğin atm önemli. eğer kendi bankanın atm sinde para çekiyorsan bir ücret ödemiiyorsun. bir arkadaşım başka bir bankanın atm sinde para çekerken gördüm 100 lira çekecekken 4 lira gibi bir ücret çıktı. küsüratı vardı. 100 lirada kaç lira olacak diye baktı. fazla bir oynama olması biliyor musun. işte bir 20 kuruş mu ne şaağı indi. tamam çekeceğiniz tutarın yüksekliğine göre artış gösterebiliyor ama o kadar da abartılacak ücret ödemeleri yapmıyorsunuz. adamlarda kendilerince karşılanan ücreti size yansıtıyorlar. niye bizden çıksın, işlem yapan ödesin parasını biz karışmayız diyorlar yani.

0

kendi bankanın atm sini bulup para çekersen ücret ödemezsin. ama diğer bankaların atm lerinden para cektiğinde, miktara göre artar kesilen ücret. ne kadar yüksek çekersen o kadar çok artıyor kesinti.

0

atm lerden para çekerken ücret ödemessin ya maasin yatmissa şirket öder.baskasi gönderirse gönderenden kesilir ücret.

0

atemelerden para cekerken ucret odemezsınız. fakat cvezneden cekerken 5 lira gibi bi kesıntı alır sızden. para mıktarına gore degısır mı bılmıyorum. aynı zamanda transfer ucetı alınıyor yanılmıyosam bı hesatan baska bi hesaba aktarırken (%3 oranında birsey olması gerek tam emın degilm.)

0

kendi bananknın atm sinde herhangi bir ücret ödenmiyor yani kesinti felan yok fakat ortak ödeme noktalarından birinden çekersen bankaların belirlemiş olduğu yüzdeye göre bi kesinti var

1

kendi bankanın atm sinden çekersen her hangi bir ücret ödemezsin. diğer bankaların atmlerinde ise sadece para çekerken bir kaç lira kesinti yaparlar.

0

eğer kartınla bakan aynı ise ödemezsin ama başka banka kartı ile banka banka atmsinden çekersen 3 lira felan kesinti olur.