0

bana göre de kişiye göre değişir eğer değer verdiğim biri ise ben sessizce çıkıp gitmem hayatından önce oturup konuşmayı denerim. çünkü her ne olursa olsun yıllarca bir dostluk vardır çözümüne ulaşmaya çalışırım ve bunun için bütün şartları zorlarım ve genelde de böyle yaptığımda başarılı olmuşumdur. ama hiç tanımadığım ve art niyetli olduğunu düşündüğün sadece beni değil ailemi de ilgilendiren haksızlıklarda yine usulü dairesinde sonuna kadar o hakkımı almak için uğraşırım.

0

haksızlığa uğradığımız zamanlar hakkını savunmamız gerektiğini düşünüyorum. eğer bunu önemsemezsek haksız olarak görürüz ve bunun bir hata olduğunu söyleyebilirim. böyle konularda ne kadar sinirlendirme bilecek durumlar olduğunu hepimiz biliyoruz. bu yüzden çok sert tepki göstermemek lazım güzel dil kullanarak her şeyi ifade etmemiz gerekiyor.

0

kişiye ve duruma göre değişiyor. tanıdığım sevdiğim biri ise artık o sevmediğim biri olur ve sessizce çıkar giderim hayatından haksızlığa af çıkmaz benden. bir yabancı yaparsa vay haline hakkım neyse alana kadar durmam her yol bana mubahtır.