0

kisa cevaplayıp az kazanc almaktansa sorulara uzunca cevap yazip daha fazla kazanabilme imkanım varken, neden kisa cevap vereyim ki. valla bu zamana kadar uzun cevaplar verip guzel kazanclar elde ettim. ama iste gel gelelim bunu site icerisinde soyluyoruz ama bizi dinlemjyorlar. soru sorarak cok para kazanacaklarini zannediyorlar

1

zaten bu sitede herkes herkesin sorusunu cevaplayarak kuruş kazanıyor tabii ki cevapladığınız sorularda kazanması bizim elimizde ne kadar cevabı uzun tutarsak ve güzel cevap verirse o kadar çok kazanırız bazen kendi sorumuza da cevap verdiğimiz zaman da kazanıyoruz yeni ilk katıldığım zaman kendi sorumuza cevap vermeyeceğimizi sanıyordum ama sonra kuralları okudum da kendi sorunuza da cevap verebiliyoruz ve orada da kazana biliyoruz onun için soru sorduğumu zaman lütfen zor sorular sormayalım çünkü zor sorular cevap almiyor ve bu nedenle site beyin bedava moduna giriyor eğer zor soru soranlar oluyorsa da kendi sorusuna cevabı kendisi verse çok güzel olur o zaman da cevapsız soru kalmaz daha da kazancımız çok olur çünkü cevapsız sorular da bayağı uğraşıyorum ben çünkü çok zor unsurlardır araştırmak gerekir ve sonucu bulmak gerekir bu da bayağı zaman alıyor.

0

herkes herkesin sorusuna cevap yazıyor sistem öyle çalışıyor

0

herkes birbirinin sorusuna cevap vererek para kazanıyor zaten olanda bu. evet beğeni sistemi gelmişse veya yorum yazılan kişi içinde soruya göre puan sistemi olsa daha iyi olurdu ama bu sistemde güzel.

0

site içerisinde herkes kendi emeği kadar oldukça iyi bi fırsat dahilinde kzanma şansına sahip diye düşünüyorum. tabii ki ne kadar çok soru cevaplarsak o kadar bizim yarzrımıza olacaktır fakat cevapladığımız soru sayısı kadar verdiğimiz cevabın niteliği ve uzunluğu da oldukça önemli oluyro bu sitesinin işleyiş algoritması için. bunu göz önünde bulundurarak cevaplar verrisne daha efektif bir biçimde kazanç sağlama şansın olduğunu düşünüyorum. :))

0

zaten burda herkez baskasinin sorusuna cevap veriyor.dogal olarakda zaten herkez para kazaniyor sitede.

1

aklıma birşey gelmiyor yada sorunun cevabı çok kısa oluyor zaten cevap veremiyorum bende isterim uzun uzun cevap vererek ama yani elinde değil uzun cevaplar verememiyorum.

1

kısa kısa çok cevaplamak daha yorucu ve zaman alıcı olur diye düşünüyorum. başladık mı konuyla ilgili aklımıza gelen dökülüyor, kesmeden devam ediyoruz.

2

çok kısa cevap verince bir kuruş alıyoruz. onun için soruları uzun cevaplamak zorunda kalıyoruz 1 kuruş çok az bir miktar diye düşünüyorum.

2

haklısın ama sorulan soruların cevap alma şeklide önemlidir sorulan soruların cevabı bazen tek kelime oluyor ve buda 40 karakter kriterine takılıyor sorulan soruyu yazıp öyle cevaplıyoruz ara sıra bence sorulacak soruya önem verilir yoksa hakikaten bazı kullanıcıların soruları ne kadar uzun cevaplarsa cevapla şeklinde oluyor