0

yarışmaların olmadığı zamanlar site biraz daha durgun oluyor, evet. birde beyin bedava açıldığı zaman yine sitede soru soran arkadaşların hiçbirini göremiyoruz. sanırım sitede sadece soru sorarak para kazanma derdindeler. ya da cevapsız kalan soruları pek beğenmiyorlar. yani ben buna kanaat getirdim bu durumla ilgili. site yönetiminin de bu konuda aslında pek pasif kalmaması lazım. tamam sitede cevapsız soru kalmasın ama cevaplardan kazandığımız paralarda azalınca cevap yazası da kalmıyor insanda. en azından haftada 1 kere 2-3 günlüğüne bir yarışma ya da x2 kazanç olsa çok güzel olur. önümüzde 14 şubat da var millet para kazanmak isteyecektir illa ki. site yönetimi de hazır 14 şubat yaklaşıyorken bu durumu fırsata çevirse çok güzel olur vallahi. :)

0

bu aralar pek giremiyorum. farkedildi mi bilmiyoeum ama birkaç soru cevaplayıp çıkıyorum.. misafir gidip geliyor bu aralar. yok para günüydü, yok abim arkadaşını bizle tanıştırmasıydı filan derken baya azaldı buradaki aktifliğim.

0

yani bildiğim kadarıyla burası her zaman durgun ilk zamanlardaki gibi değil yani gerçek söylüyorum ben buraya geldiğimde buralar çok hareket, çok canlıydı. sorumani bile bizlere devamlı sürpriz yapardı artık sorumani ne çok sessiz nedenini anlamış değilim gerçekten sorumani sessiz olduğu sürece insanlar da sessiz oluyor. şey girmiyor bence sorumani biraz buraya hareketlendirmesi lazım eskisi gibi yani bizlere bir şey söylesin öyle söylemelisin aktif olmayanları da banlasın gerçekten menfaatçi olan insanlar geçsin şimdi şöyle bir şey var daha önce ben burada üye değilken başka bir site vardı. 3 gün boyunca aktif olmayan insanları banlıyor yani tamam çalışan arkadaşlarımız var onlara diyecek lafım yok ama gene de karar sorumani'nin.

2

şuan da fazla durgun değil gibi yine idare eder yani. ilk yarışmalardan sonra site epey durgunlaşmıştı ama o zaman da çok uzun sürdü yarışmalar insanlar çok yoruldu biraz kafa izni verdi bence herkes. böyle kısa süreli yarışmalar daha çok hoşuma gidiyor benim. fazla yorucu olmuyor en azından.

1

yok gene iyi hatta yarışmadan sonra en hareketli zamanı heralde yarışma bitince bir süre duruldu çünkü. ama şuan gene açılmaya başladı.

1

yani yarışma olunca millet buraya geliyor. yarışma olduktan sonra kimse aktif değil zaten 2 gündür ben de aktif değilim. gerçekten çok hastaydım aşırı derecede bugün iyiyim çok şükür sadece bir boğazım şiş iki gündür ateşler içinde yanıyorum bugün geri döndüm bir baktım gene cevapsız sorular çok nedense insanlar bencil ,nankör olduğu için, menfaatçi olduğu için yarışma olduktan sonra buraya damlıyorlar yarışma yoksa yoklar.

1

yok yok durgun değil yeni sakinleşti dakikada 5 soru soruluyordu hemen hemen 1 saattir