0

evet ben sevdiğim birini kaybettim zaten yakından hiçbir zaman kimseyi kaybetmedim. çok şükür inşallah durumu yaşamam çünkü çok kötü olurum. benim kardeş dediğim, abla dediğim bir insan vardı. çok iyi bir arkadaşımdı adı funda hatta izmir çiğli'de sevgilisi tarafından 21 yerinden bıçaklandı. ben onun ölüm haberini televizyonda gördüm gerçekten çok kötü oldum çok ağladım diyebilirim. öleli martin 21'inde 2 sene olacak ama ben 2 senedir o benim aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar akıyor. gerçekten de o kadar iyi bir insandı ki o kadar kalbi temizdi ki ben ona sıkı regular hiç anlamış değilim. hala dağıtımda çok seviyordum şimdi sevmiyorum ama onun o güzel yüzün güler yüzlü olması bana huzur veriyor da her zaman iyi gününde de kötü gününde de yanımda oldu benim hiç beni yalnız bırakmadınız gerçekten de insan en sevdiği kişiyi kaybedince çok üzülüyormuş ben çok üzülmüştüm kendime gelemedim. mesela uyuduğumda aklıma getirirdim yastıkları gözyaşında dolardı. allah rahmet eylesin diyorum. onun hiçbir zaman unutmadım unutmayacağım da.

0

beni en derinden etkileyen kayıp anneannemin vefatıydı onu hala çok özlüyorum.

0

evet anneannemi 2003 yılında kaybettim.daha ben o zamanlar 3-4 yaşındaydım pek birşey hatırlayamasamda ben başka yerde o başka yerde oturduğu için pek göremiyordum bu yüzden çok üzülmüştüm

0

sevdigim biri arasına anneler giriyorsa canımın içi ,meleğim annemi kaybettim ve 15sene olmasına rağmen ilk günkü gibi üzülüp ,özlediğim tek insan annemdir.