0

sorma ya... cok asiri soru soran var sitede... zaten sadece soru soranlar, soru sordugu zamanin yarisini sorulara cevap yazmaya ayirsalar sitede ne cevapsiz soru kalir ne de az cevap almis soru kalir. hem de kazanclarini katlamis olurlar. malum cevaplarda uzunluk arttıkça kazancta artiyor. ki iste gel bu durumu onlara anlat. soru sorarak kazanç kasma pesindeler. daha doğrusu isin kolayındalar. :) cevaplardan kazandiklari kazanclarin tadini bir alsalar zaten bu kadar cok soru sorulmaz sitede ama... iste bunu anlat bu pesisira soru soranlara.

0

etrafta çok fazla gereksiz ve tekrar tekrar sorulan soru var ki maalesef beyin bedava modu uzun saatler aktif olsa dahi çok fazla cevapsız soru kalabiliyor. gerçekten birçok soruda araştırmaktan uzak duran kişiler yüzünden cevapsız bir şekilde uzun günler sitede kalıyor. yalnız şöyle de bir durum var cevapsız olan sorular da sürekli aynı sorular oluyor. mesela girip cevapsız sorulara bakıyorum sürekli sayfayı da yeniliyorum ancak karşıma çok fazla değişik sorular çıkmıyor nedense sürekli olarak aynı sorular ile karşılaşıyorum. özellikle çok fazla geçmiş tarihte kalan sorular öneri olarak karşımıza fazla çıkmıyor sanki .

1

yani ben 3 gündür hastaydım doğru düzgün siteye giremedim gerçekten çok kötüydüm zaten iki gün boyunca ateşler içinde yandım ama şu an çok şükür iyileştim. elimden geldiği kadar cevapsız soruları cevaplamaya çalışıyorum. artık aktif olabilirim zaten internetim kesilmişti bugün param yatınca ödedim artık yani sorumani sitesine devam edebilirim iyileştiğime göre ama bir an önce şu evi temizlemem lazım çünkü sonuçta ev hanımıyım evimizi temizlemesek olmaz ondan sonra tekrar buraya geri döneceğim şu işim bittikten sonra. :))

1

sizde peş peşe sormasanız? sonuçta herkes her an müsait olup siteye giremiyor. soru cevaplayamıyor.