0

ben ugrassam bir haftada 25-30 tl yaparim. ama iste dedigim gibi ugrassam yani. sitede cevap vermek daha kazancli oldugu icin zorlanmadan yapabiliyorum 25 tl yi cok rahatlikla. zaten verdigim cevaplardsn yola cikarak nasil kazandigim ortaya cikar yani... yani oyle kisa cevapli sorulara da pek gitmem. anasayfadayken asla sorunun icine girmem. ilk once cevaplayabilecrgim sorulara bakarim. buldugumda sag tiklayip yeni sekmede ac derim. oyle yapa yapa rahat bir 10-15 sekme aciyorum pencerede. daha sonra bir soruya cevqp yqzdiktan sonra hemen bir digerine geciyorum. zaman kaybi olusmuyor boylece.

1

ben daha tam olarak düzenli siteye girmediğim için haftada ne kadar toplanacağı tam olarak çözemedim. çünkü çünkü ben siteyi daha yeni yeni öğrenmeye başlıyorum ve birçok şeyi site hakkında bilmediğim için yavaş yavaş siteye takılıp öğrenmek ve kullanmaktayım bakalım bu hafta düzenli olarak gireceğim hele ne kadar kazanacağım o zaman belli olur diye düşünüyorum.

0

ben ugrassam bir haftada 30 tl ve ustu bir kazanc yaparim sanirim burada.

0

yani ben devamlı aktif olsam ben üç günde 25 tl yapıyorum .evet tabi şöyle bir şey var. bu aralar aktif olamadığım için yani şu an para kazanamıyorum.. çünkü bayağı bir yoktum sitede hastaydım ondan dolayı giremiyordum siteye yani ilk duyulduğunda denemiştim 25 tl'ye kaç günde yapıyorum diye 3 günde yapıyordum ve güzel para da kazanıyordum ama dediğim gibi bu aralar siteye fazla giremiyorum ve kazanç sağlayamıyorum artık bir an önce iyileşmek istiyorum yani.

1

ben bir ay geçmesine rağmen halen arkadaşların söylediği hız ve kazanca ulaşamadım. ortalama 10 günde filan yirmi beş lira yapıyorum haftada yirmi diyebiliriz. geçen ayın kazancı yetmiş beş lira. tabi iki kat kazanında etkisi büyük. hiç yarışma kazanmadım.

yarışma kazanarak, ya da daha uzun cevaplar yazarak ve hızlı olarak daha yüksek miktarlar kazanan arkadaşlar mevcut sitede, ben bu konuda iyi bir örnek değilim belki. ama az da kazansam devamlı ve istikrarlı olmayı hedefliyorum.

1

ben genelde bir hafta da 25-30 lira arası kazanıyorum. ama yarışma varken iki haftada 100 liranın üstünde kazanç sağladım. hele bir de çarpı iki kazanç var ise hafta da 50 tl rahat kazanılıyor. aktif olma durumuna göre daha da artabilir.

1

aktif olmana bağlı değişir kazancın. yoksa aslında az çok uğraşla 1 hafta içerisinde limite yaklaşıyorsun ya da yapıyorsun.

1

ben ilk üye olduğumda 25 tl'ye 4 günde yaptım.daha sonra sitenin kullanılmış biçimini daha çok öğrenerek 4 günde 35 tl daha kastım. yani bir haftada rahat rahat 50 lira kazan'a biliyorum.bu işi öğrendikten sonra kazanmak çok rahattır.