0

çok kaliteli buluyorum çok beğeniyorum sürekli giydiğim ayakkabı markasıdır hatta çoğu ayakkabıya göre çok daha iyi bir marka kaliteli duruyor ayakkabiları en azından kullanmayanlara tavsiye ederim.

0

nike en çok kullandığım ayakkabı markasıdır gayet kaliteli buluyorum.

1

nıke ayakkabıları üç-dört sene sürekli giymişliğim var. ayağımda sorun olduğu için her ayakkabıda rahat edemiyorum. ama son zamanlarda pazar malına benzemeye başladılar. ayakkabı dünyasına gidiyorum nıke ayakkabı eh işte, kendi mağazasına geliyorum üzerinde yapıştırıcı izi. sanki pazar işi gibi.
hatta şöyle bir konuda şüphem bile oldu. çakmalarını yakaladıkları ürünleri imha ettik deyip piyasaya mı sürüyorlar acaba. kalitesi o kadar kötü benim denk geldiklerimin.

0

bence nike marka spor ayakkabılar gerçekten çok kaliteli.2,5 sene önce aldığım ayakkabılarım yıkadığımda hala pırıl pırıl, yeni almışım gibi duruyor.şu aralar ayakkabı fiyatları ciddi oranda arttı.ancak kalitesinin aynı olduğunu düşünüyorum.sonuçta kötü bir marka olsa bu kadar tercih edilmezdi diye düşünüyorum.

0

vallahi kardeşim ben bekarlığın dan beri hatta çocukluğumdan beri adidas nike giyiyorum ve benim aldığım ayakkabıları fiyatı 400 - 550 tl civarı ucuz bir ayakkabıda giymiyorum. arkadaş ayakkabım 3 buçuk ayda yırtılmış değilmiş demek ki onun aldığı ayakkabı 150 tl lik ayakkabıdır yani ben şöyle söyleyeyim adidas ,nike gibi kaliteli bir marka daha göremiyorum ve benim ayakkabılarım 7 senedir duruyor. kalkıp bir erkek o aldığı ayakkabıyı maçta yani futbolda giyerse zaten o ayakkabıdan hayır gelmez hemen yırtılır onun için ayakkabıyı bir yere giderken dışarıya çıkarken gelsin top oynamak için zaten giyilmez ayakkabı benim ayakkabılarım 7 senedir duruyor. bir yerinde bir yırtık yok o kadar sağlam o için adidas ve nike güveniyorum gerçekten de çok kaliteli bir marka.

0

hayır ben hep nike alıyordum hep 3 5 ay giyip atıyordum dayanmıyordu en iyisi bir orjinal ayakkabıya o kadar para vericeğime o kadar paraya gider çakma alırım 5 6 tane her ay birini giyerim değişik değişik