0

evet kıyamet alametleri kendini baya baya belli etmeye başladı. özellikle kadın ve erkeklerin birbirlerinden ayırt edilemeyecek bir noktaya gelmesi bariz dikkat çekenlerden biridir. erkek gibi kadınlar ve kadın gibi erkekler türedi. cinsiyet değiştirme operasyonları oldukça fazla bir artış gösteriyor. eşcinsellik artmış durumda. zina normalleşti , aldatmalar çoğaldı. mevsimler arası farklar git gide azalıyor. dört mevsimi çok belirgin bir şekilde yaşayamıyoruz. mevsim geçişleri bir anda oluyor sanki. kışlar eskisi kadar sert geçmiyor ve daha kısa sürüyor. kötü olan her şey gitgide artıyor, hırsızlık, cinayet. kardeş kardeşe düşman olmuş. doğal afetler artıyor , açlık artıyor, ensest ilişkiler çoğalıyor. daha belki de farkında olmadığımız nice kıyamet alameti ile karşı karşıya bile olabiliriz.

0

evet kıyamet alametleri bir bir oluyor sanki insanların bu sapkınlığı ve suç işlenme oranlarına ve doğal afetlere bakınız. bu bana hep kıyametin yaklaştığını gösteriyor.

0

evet kıyamet alametleri çoktan çıkmaya başladı. zinanın çoğalması , şarabın su gibi tüketilmesi binaların cami minaresinin üstünde olması ve benzeri bir sürü alametler ortaya çıkmaya başladı.

0

şuana kadar bir çoğu çıktı. betonlaşma, zinalar çoğaldı. internette şimdiye kadar çıkmış bütün kıyamet alametleri yazıyor.