0

hafta sonu vs donemlerınde bayramlarda falan nasıl olur bılemem ama 3 iş günü içerisinde yatıyor dıye bılıyorum suana kadar hıc para cekmedım yenı actıgım ıcın ama duyduklarımdan dolayı soyleyebılırım herkes 3 ıs gunu dıye belırtıyor.

1

benim değişiyor tabi, ama ortalama on günde ödeme talebi limitine ulaşıyorum. sitede vakit geçirip, aktif olmama rağmen ya uzun yazamıyorum ya da diğer arkadaşlara göre oldukça tembelim. henüz pek gelişme gösteremedim bu konuda, ama yirmi günde de ulaşsam burada olmayı ve bu şekilde para kazanmayı seviyorum. ödemelerde söylendiği şekilde gecikme olmadan, kesinti olmadan geçiyor hesaplara. mağdur etmiyor bizi yönetim.

0

benim genel olarak ödemelerin 2 gün de yatıyor. zaten üç iş günü geçtiğini daha görmedim.

0

odeme talebi olusturduktan sonra hep ertesi gune param yatti... ama ugrasirsam sifirdan iki gunde limite ulasabilecrgimi de biliyorum

0

hiç bir fikrim yok ne zaman verirler kaç günde bilmiyorum

0

benim 2 hafta olucak sanırım hala alamadım alabileceğimi de sanmıyorum :) çok vakit ayıramıyorum çünkü arada girdikçe cevaplayabildigimi cevaplayıp çıkıyorum :)

0

üç iş günü içerisinde gönderiyorlar tabi onaylanırsa.ben 31.50₺ ödeme talep etmiştim.bir gün sonra onaylanmış hemen gönderdiler.