0

herkes için çok farklı dır ama benim için en uygun saat geceleri çünki gün içinde ev işinden fırsat olmuyor ama gece çok rahat oluyprum

1

bu kişiden kişiye değişir bana göre. ama benim için kitap okumanın en verimli saati akşam saatleridir. akşam uyku saatine yakın okuduğum kitaptan çok daha fazla keyif alıyorum ben. hem de kafamı boşaltmama ve başka şeyler düşünmeme de yardımcı oluyor. ama bazıları gün içinde ya da sabah erken saatlerde, ise giderken okumayı tercih edebiliyor. ben işe giderken kitap okumayı bir kaç kez denedim ancak başaramadım. uykulu olduğum için aynı cümleyi defalarca okuduğumu fark ettikten sonra sabah kitap okumanın bana göre olmadığını anladım.

0

en verimli kitap okuma saatleri bence akşam saatleridir.akşam saatleri en azından saat 9 gibi insanlar kitap okuyabilir çünkü o saatlerde kitap okuduğumuzda daha çok anlarız ve en azından akşam herkesin bir zamanı var o zaman okuyabilirler.tabii ki de bu kişiden kişiye değişir ben mesela genellikle gündüz okumayı daha çok severim gündüz herhangi bir saatte kitap okuyabilirim.başkası ise akşamları saat 11 de herkes uyuduktan sonra veya sabahın erken saatlerinde daha çok neyi severler daha çok anlarlar kitap okurken.o yüzden kişiden kişiye değişir ama genellikle akşam 9.00 gibi herkesin anlayabileceği ve herkesin zamanı olduğu bir zaman dilimi bence.

0

sabah 6 ile 9 arasında yapılacak kitap okumaların çok yüksek oranda verimli olacağı yapılan araştırmalar sonucunda saptanan bir durumdur.bu saatlerde kişi dinç ve zinde olduğu için algı mekanizması gayet iyi çalışır durumdadır ve kişi okuduklarını anlayabildiği gibi rahatlıkla yorum getirebilir.

0

aksamdir günün yorgunluğunu atmak icin cok guzel fikir uyumadan once bir iki sayfa okumak insani rahatlatiyor