0

alarm çalınca uyanıyorum maalesef. hemen uyanmazsam zaten yeniden uykuya dalıyorum. işe ya da okula gitme gibi bir mecburiyetim olmadığı için biraz esnek davranıyorum ama yine de kendimi kontrol altında tutuyorum.

0

evet da uşağum uyanirum da
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

0

zaten düzenli bir hayata geçiş yapmış olan bir insan alarm değil çıt sesine uyanmaya alışmıştır. fakat üniversite okuyupta hala o kafalardaysa o biraz imkansız gibi birşey de diyebiliriz..

0

ben hemen uyanirim ama biraz yataktüa oyalanmayi severim güzel oluyor

0

hayır direk uyanmak çünkü kalamam
sanki adlarından sonra kalk tıgımda daha çok yatmış hissediyor um hsvshzzvz

0

bazen hemen uyanırım bazen ertelerim sürekli o zaman ki yorgunluğuma bağlı bir durum

0

alarm çalınca bazen hemen uyanirim bazem uyanmam ama genelde şunu yaparım, 8 de uyanicaksam alarmı ilk 7 bucuk a kurarim ve sonrada sekize kurarim. yedi bucukta uyaniyorum ve ohh beee daha yarim saat var deyip uyumaya devam ediyorum. sekizde uyandigimda ise baya uyudum artik uyanmam lazim diyebiliyorum. sizde deneyin bence işe yariyor.

0

hayır çok tembelim kalıkmam saatlar sürer

0

bazen duyarım bazen duymam bazende alarmdan önce kalkarım bazende çalar geri kapatırım

0

zil sesine o kadar ayar oluyorum ki direkt uyanırım dayanamıyorum çünkü o sese neden bilmiyorum ama nefret ediyorum herkeste öyledir diye düşünüyorum. uykuyu çok seven biri olarak zil sesine çok çabuk tepki veriyorum.

0

hafta içi alarm çaldığı zaman genellikle oyunları aslında hep uyanırım hafta içi çünkü kafama sokuyorum saat 7.40 de kalkacağım a o yüzden de alarm daha çalmadan önce ben hafiften kalkmış oluyorum alarm çalınca da tam bir şekilde kalkıyorum ama hafta sonları öyle olmuyor alarm kursam bile kalkamıyorum yani hafta sonları kalkamıyorum hafta içi rahatlıkla kalkıyorum bir de yurtta kaldığım için sabah namazında kaldırıyorlar ve kahvaltıya kaldırmak için de hoparlörden söylüyorlar kahvaltı var diye öyle kalkıyorum ben genellikle alarm ile kalkıyorum

0

uykum derin olduğu için alarmda uyanamıyorum mecbur annem beni kaldırıyor

0

ben genel de alarmımdan önce uyanıyorum :) inanılması pek mümkün değil ama kafama koyunca rahatlıkla uyanıyorum

0

evet hemen uyanırim uykum hafif..
tabi çok yorgun oldugum zaman hariç.

0

yani alarım çaldığı zaman hemen uyanmak daha güzel güne hızlı ve dinç başlamış olursunuz ve hemen uyanmak beyin hücrelerin güçlü olduğunun anlamına geliyor...

0

büyük bir ihtimal 10 20 veya 30 dakika erteliyorum ama alarmın çalmasıyla birlikte uyandığım oluyor olur da uyuyamazsam alarmdan erken kalkmış bile oluyorum

0

bu duruma net bir cevap veremem maalesef. duruma göre değiştiğini söyleyebilirim. mesela o anda çok uykum var veya yorgun isem, en az 3-4 dakika bekletirim. sonuçta alarmı dakikasında uyanmak için kurmuyorum. mesela okul vakti, özellikle pazartesi başta olmak üzere alarmı aksattığım oluyor. çünkü hafta içi uyandığım zaman nedense yorgun oluyorum ve okula gitmek istemiyorum ki bu bana uyanmak istememe duygusunu aşılıyor. genelde üşeniyorum uyanmaya.

0

uyanmam biraz beklerim sonra uyanırım biraz üşengecim

0

uyanamıyorum bes dakıka 5 dakıka erteleyerek

0

evet çünkü olması gereken budur ama önceleri uyanamadığım oluyordu