0

bu da demek ki yine türkiye deki üniversitelerin bir sorunu. hocalar öğrenciye verdiği kadar ve artı bir de araştırma isteyebilir. dersi iyi öğretmişse zaten öğrenci yapar ancak bu durumun bir de öğrenci kaynaklı olduğunu düşünmek gerekir. demek ki araştırma sorgulama yapan öğrenciler yetiştirilemiyor. her iki tarafla da ilgili olabilir. yine de öğrenci bu yakınmayı yaptığına göre hocalarda bu konuda bir problem olduğu düşünülebilir.

0

çok yüksek çaplı birşeyler bekliyorlar çünkü. çoğu hoca ödevlerin %80ini beğenmiyor. öğrenciden haddinden fazla beklenti içine giriyorlar.

0

aynen ya bir tane hoca ödev verdi biyoistatistikten verileri girin yeter dedi bize ama daha fazlasını istiyor bizden zaten elimizden gelen o doğru düzgün bilgisayarda görüp ogrenmedik bide o ödevi söylediği hafta ben okula gitmemiştim youtubeden izleyerek yaptım yani yine iyi yaptik daha ne istiyorsa.

0

çünkü hocalar genellikle daha iyisini isterler ve hiçbir şekilde öğrencilerin yaptıkları beğenmezler. onlar öğrencilerini kendileri gibi gördükleri için daha iyisini yapsınlar ister. o yüzden hocalar genellikle öğrencilerin yaptığı ödevleri beğenmezler.

0

istediği yada açıklayıcı düzeyde olmadıkları için oalbilir mi acaba :) ne yaparsan yap daha fazlası istenir insanlardan

0

hocalarda bir ego var. kendilerini bir halt sanıyorlar

0

sanki biraz egolarını tatmin etmek için ödev veriyorlarmış gibi davranıyorlar. dolayısıyla hiçbir şekilde adamları memnun etmek mümkün olmuyor.

0

genellikle akademik yatkınlığın olup olmadığına da bakılıyordur. eğer hocanın psikolojik bir problemi yok ise senin daha iyi ödevler yapabileceğine inanıyor olduğundan olabilir. dua et odadan kovmuyorlar. benim hocalarım odadan kovarlardı.