0

insanların birbirini kırması o kadar kolay hale geldiki. birbirimize anlaşmak yerine birbirimizi kırmaya ve birbirimizi üzmeye çalışıyoruz. oysaki buna ne gerek varhayat o kadar kısaki sevdiklerimizi kırmak bize ne kazandırıyor ki anlaşamayacak neyimiz var bazen anlayamıyoruz. evet kızıyoruz birbirimize bazne birbirimizi anlayamadığımız noktalar da olabiliyor ancak neden hemen kırıcı olma yolunu tercih ediyoruz. birbirimizi sevmek birbirimizi onarmak yerine kırmaya daha çok meyil ediyoruz. oysaki insankarşısındaki şnsanınkıyöetinş bilmeli e ona göre daveanmalıdır ancak bu karşılıklı olmalıdır çünkü başka türlü etki tepki de doğurabilir. herkes anlaşmak zorunda veya birbirini sevmek zorunda değil ama birbirimizi sevmeye ve kırmamaya özen gösterirsek daha iyi anlaşacağımızı daha iyi geçineceğimizi düşünüyorum. çünkü bazı şeyler karşılıklıdır . hoşgörülü olmak anlayışlı olmak yapıcı olmak gerekir. yıkıcı ve kırıcı olmak çok kolaydır mesele yapıcı olabilmekte büyüklük gösterebilmektedir. ancak ozaman birbirimizin dilinden konuşmaya ve anlaşmaya başlarız. ortak bir yol bulur ve sorunları çözebiliriz. insanlar aynı zaman da yeterince iletişim kuramadıkalrı için yani iletişim eksikliklerinden dolayı da bu tür sorunlar yaşayabiliyorlar. susuyorsunuz bir yerde payçtlak veriyor ve kırıcı olmaya başlıyorsunuz. bu yüzden susmamak konuşmak kendimizi ifade etmek gerekir. iletişim kurarak karşı tarafa kendimizi anlatmayı sorunlarımızı paylaşmayı bilmeliyiz.

0

mutsuzlugun birçok nedeni vardır her insan kendi içinde mutsuzdur zaten önemli olan bunu çevresine yansıtıp kimseyi üzüp kırmamak o da biraz bencillikten oluyor kendi mutsuz diyr herkes mutsuz olsun istiyorlar çok yanlış birsey . tabiki insanogluyuz sıkıntılarımız olabilir bundan mutsuz olabiliriz ama bunu belli edip kimseyi kırmaya hakkımız yok o kırılan kişinin de ister istemez vardır sıkıntıları ama yansıtmiyordur birde öyle yapan kişiyi takar kafaya tamamen mutsuz olur ve bunu kimseye yapmaya hakkımız olduğunu düşünmüyorum.

0

insanlar neden mutsuz oluyor birbirlerini kiriyorlar birazı paradan biraz cikarlarindan birbirlerini kiriyorlar.

0

insanlar elde ettikleriyle yetinemedikleri icin mutsuz oluyorlar bence.
3 gunluk dunya icin kimseninde kalbini kirmayin ayrica.:)

0

insanlar birbirlerini kırmıyor, biz kırılıyoruz. insanlar normal devam ediyor, onların bazı hareketleri, tavırları ve söyledikleri şeyler bize kırıcı geliyor, o anda bunu tolere edemiyorsak kırılıyoruz. hepsi bu :)