0

susam yağını saça kullanırken sahsen ben duş aldıktan sonra saçımı biraz kurutuyorum biraz ıslak bırakmak önemli ama o halde saçımın dibine gelmedin ust tarafına elimle yediriyorum saçın dibine degdirmemeye dikkat etmelisin çünkü kepek yapabilir ayrıca saçın tamamen kuruykende yapmanı önermem bu sefer saçın çok yaglı görünür. biraz ıslak ve temiz saça uyguladığınız zaman saçla birlikte kuruyacak ve saçı besliyecektir.

0

susam yağının kullanımı saçın,
- ıslak
- duru
hallerinine de uygulanabilir.

fakat duru haline fazla miktar yağın sürülmesi tavsiye edilmez.

1

susam yağı aktarlardan alabilirsiniz saçı besler saça hacım verir. saçın yıpranmasına önler ayrıca kullanırken dikkat edilmesi gerekir. saç diplerine fazla bırakmamak gerekir bazen yaptığı da olabilir ama çok fazla değil saç diplerinize iyice vurarak saçınızda harmanlar sanız saçlarınız hacimli görünür ve kırılmasını da önler.

0

susam yağı aktarlardan elde edilebilir ve parmak ucuna alanan küçük bir damla saç dibinden başlanarak saç ucuna kadar sürdürülür. böylelikle susam yağını saçınıza sürebilirsiniz.

0

susam yağı her banyodan yarım saat önce saç diplerine masaj yaparak uçlarına doğru uygulanır saçın uzamasında beslenmesinde çok etkili ve çok faydalı ben 1 sene oldu kullanmaya başlayalı ve çok etkisini gördüm saçlarım çok yıpranmıştı surekli sıcak düzleştirici maşa kullanıyodum artık saçlarım o kadar yıpranmıştıki resmen dökülüyodu ama tesadüfen bir arkadaşımın tavsiyesiyle susam yağını kullanmaya başladım her 3 haftaya bir saç kırıklarımıda aldıryodum bunun yanı sıra ve gitgide saçlarımın kendine geldiğni farkketim hiç bırakmadan kullanmayaya başladım şimdi geldiğim noktada ise çok mutluyum iyiki kullanmaya başlamışım saçlarım doğal ve ışıl ışıl bu etkisini gördükçe bilmeyen arkadaşlarımada tavsiye ettim

0

susam yağı, saç diplerinden başlanarak uçlara doğru uygulanan oldukça faydalı bir besin kaynağıdır. susam yağı tek başına kullanılabileceği gibi ceviz yağı, b vitamini kapsülü e vitamini kapsülü ile birlikte de kullanılabilir. susam yağı hem saçlar için hem de cilt için oldukça faydalıdır.

0

yıllardır yaparım susam yağı maskesi saç diplerine uygulayıp üç dört saat bekleyip yıkarım saçlara parlaklık ve hacim veriyor ayrıca saçı besleyip güzel uzatıyor saç pamuk gibi bir görünüm alıyor çünkü susam yağının içerisinde çok miktarda besleyici madde bulunmaktadır onun için herkes yapmalı susam yağı maskesi

0

susam yağını tek de kullanabilirsiniz karıştırarak da . ben senelerdir saç bakımıyla ilgilendiğim için öncelikle saç diplerime masaj yapıyorum sonra boylarına çok getirmiyorumki çok yağlanma yapmasın . topuz yapıyorum istediğim kadar bekletiyorum . bazen ertesi günü işim olmuyor 1 gün boyunca kalıyor . ancak alerjisi olan biri varsa önce küçük bir yerde denemelidir ..

1

susam yağı saçları korur besler kırıkları önler. saça hakiki susam yağı ise masaj yapılarak saca uygulanır. biraz bekletildikten sonra yıkanıp kurutulur. susam yağı saçların kırıgini onler ve saca hacim vererek dolgu güçlü görünmesini sağlar.

0

saç köküne temas ettirmeden masaj yaparak saça yedirilmeli

0

öncelikle hakiki bir susam yağı alırsın daha sonra azar aralar parmaklarınızla saç diplarinden başlayıp masaj yapmaya başlarsın iyice yedirdikten sonra uc kısımlarınada sürüp bir havlu ile kapatılır ve yarım saat bekletilir ve sonra yıkanır

0

susam yagı genelde saça sürülerek maske şeklinde kullanılır has susam yagı kullamı saç için daha önemlidir hem saçı beler hemde dolgun görünüm verir kullananlar bilir zaten saç yapısına göre bekleme süreleri vardır çok yaglı bir saçta direk kullanım uygundur eger saçlarınız kuru ise has zeytinn yagı kullanar saçınızı daha besleyici hale getirebilirsiniz argan yagı susam yagı yılan yagı da kullanarak da bakım yapabilirsiniz.

0

sanmayın da haftada veya ayda 3.04 kez kullanırsan yani düzenli bir şekilde kullanıldığı zaman yararlıdır eğer bir kere sürüp işte üstünden 3.04 ay geçtikten sonra silersek tabii ki de hiçbir şey alamaz susam yağı saçların kırıkları için iyi gelir yani saçınızı kestirmek yeni susamaya kullanırsanız hem saçları sağlıklı uzar hem de hem saçınızı ucundan birazcık aldırsanız bile daha sağlıklı bir görünüme neden olur benim annem mesela susamaya kullanıyor ve saçları gerçekten çok yanmıştı defalarca kez açtırıp sarıya boyatıp siyah boyatıp tekrar açtım sarıya boyattıra bilirim ben her gün 3.04 kutu boya kullanıyordu ardarda mesajlar artık ölme derecesine de artık erken de kopuyordu saçlar tabiikide keratin maske yaptırdım ama keratin maske de bir yere kadar yani anladınız mı ben sadece görünüm olarak kırık yokmuş gibi gösterelim halbuki gerçekten saçı çok fazla kırıktı ve susamayı ve ali basıç küsmüştür küsmüştür yani saçı uzamıyordu ve sonra susam yağı kullanarak saçın baya uzadığını fark ettik saçları biraz kes dersen kestikten sonra şu an efsane derecede güzel ve sağlıklı görünüyor tabi bu güreşmeye de katkısı var susam yağı ve at yağını at kılı yağı’nı kullanırsanız daha çok gür çıkar saçlar bu yüzden susam ya yararlıdır eğer ben herkese tavsiye ediyorum susam yana ben kullanmadım ama kullanılanlar dan biliyorum benim ben saçma be pazı boya sürmedim iç iken dua renk olduğu için saçları kırıklığını aldıktan sonra bile gayet sağlıklı bir görünüme sebep oluyor yani saçınız gereksiz yer açtı aştııyorsanız da işte daha iyi kuaförlerde yapın çünkü mahalle kuaförleri bazen kullandı o reksler çok kötü oluyor bu yüzden bence iyi bir kuaförde saçını boya işlemini yapın kendi evinizde boyamayı tutturamazsa bu sefer defalarca boyarsınız eğer böyle bir hataydı üstünsöz mesajcağız yandıysa ilk önce biraz ucundan saçları da kırıklığına aldım geldim en azından çoluğun gittiğine emin olduktan sonra bu gibi organik şeyler yani kimyası olmayan şeyler kullanabilirsiniz saçcağız iç iyi olur

0

susam yağı ile birlikte sağlıklı yaşam alanı sunuyor ve titiz bir şekilde yapılmaması halinde kalan bir şekilde ücretsiz bedava olarak tespit edildi

0

susam yağını saçta kullanımı çok basittir.yeni yıkanmış saça da uygulayabilirsiniz. saç dibindeki gözenekler saçınız temizken yani daha büyük olurlar ve sürdüğünüz yağ daha derine etki ederek saçınızın daha sağlıklı olmasını sağlar. tabi bizim yaptığımız şey genelde duş almadan önce yağı sürmek ve 25/30 dakika bekletmek çünkü bu bize kolay geliyor. tekrarda saçı yıkamaktan ise bu daha basit aslında. siz hangisini isterseniz onu yapın. önce bu ürüne alerjiniz olup olmadığını bilin, öğrenmeye çalışın ama başınızda 25/30 dakika bekletip yıkarsanız daha güzel sonuçlar alırsınız.

1

susam yağı genellikle baharatçılarda en çok satılır ve doğal bir yağdır vitamin eksikliğinden dökülen saçların tedavisinde bayağı bir etkisi vardır ve rol almaktadır genellikle susam yağı bir pamuk ile iki parmak arasında tutup saçlarını tarayıp dibe kadar susam yağı sürülür.

0

susam yağı aktarda veya çeşitli marketlerde satılan bitkisel bir üründür. bu yağı saç diplerinize ve özellikle saçlarınızın uçlarına uygulayarak kullanabilirsiniz veya karışık yolu ile de kullanmanız mümkün . saçlarınızın daha parlak ve güçlü görünmesine sebep olur ve dökülmeler azaltmaya yardımcı olur susm yağını saç diplerinize azr azar eliniz ile yoğurarak ve de daha çok saç uçlarınıza yedirecek kullanmanız daha faydalı olacaktır.

1

susam yağı tek başına temiz saça uygulanabilir.içine bazı aromatik yağlar da eklenebilir.saç diplerine uygulanır.

0

susam yağı saçın dibine çok fazla sürülmemelidir. saçın üst tarafına masaj yapılarak uygulanmalıdır bana öyle demişlerdi eczaneden alırken

0

bunu sürerken cildinize yani kaşınız olsun saçınız olsun nereye kullanacaksanız 5 dakikaya yakın masaj yaparak kullanabilirsiniz.