0

üç iş günü içinde yatıyor diyorlar. toplam 72 saat. bu sürenin arasına hafta sonu girerse sayılmıyor

0

3 iş gününde yatması lazım fakat sistemde yogunluk oldugu icin oyalanma gecikme olabilir

0

zaten bu soruyu sornan bile yanlis. cunku ilk site ye giris yapildiginda bu aciklmada soleniyor.degerli uyeler ediyor 3 is gunu icinde odeme hesabinizda olur yani cumartesi pazar para hesabiniza geçmez bunun farkinda olmayan degerli uyelerimiz var.bunlara daha dikkat edilmeldir.burya yeni uye olan bilgi sahibi olmayan kisilerde bu sorulari gorunce tabiki ister istemez acaba diyip akillaeinda soru isareti kaliyor.bu yuzden degerli uyeler aciklamalari daha dikkatli okuyup vede isteklerini vede soru veya cevplarini ona gore yapmalidir.herkez icin bu konu gecerlidir bence .herkeze bol kazanclar.

0

60 saat olmuşsa eğer sen perşembe günü ödeme talep etmişsin zaten site sana diyor ki 3 iş günü içinde ödemeler yapılacak. daha 2 iş günü geçmiş o yüzden yapılmaması normal hafta sonu ödeme yapılmıyor bunu biliyorsundur. pazartesi öğlen bence hesabına bak paran yatmış olur.ayrıca site herkesin ödemesini tıkır tıkır yapıyor. güvenin tam olsun ben şu ana kadar bu siteden toplam 165 lira para kazandım. hepsi de en geç 2 gün içinde yattı 3 güne bırakmıyorlar normalde ancak inceliyorlar'dır.kazancını şüphe etmek kendinden kopyala yapıştır falan yapmamışsan kazancım pazartesi öğlen hesabına geçecektir.

0

üç iş günü deniliyor ve şuan da haftasonu olduğu için ödemeniz muhtemelen pazartesi gününe kalacaktır. telaş etmenize gerek yok kendinizden eminseniz ve hiç kopya içerik üretmediyseniz paranız sıkıntısız bir şekilde hesabınıza yatacaktır.

0

sıkıntı etmene gerek yok sen aktıflıgıne devam et para yatacaktır sende keyfıne bak.güzel bi site kolay anlasılır para kazanması kucuk caplı paralar kolay kazanılıyor yogunluk vardır belki o yuzden yatırılmamıstır. en kısa zamanda yatar sanıyorum gun ıcınde bu ıslemler yapılıyorudr. son gaz devam kolay gelsın,

0

panik yapmaya gerek yok. güvenilir bir site en kısa sürede yatırılır

0

bu surec ne zaman son bulacak degil. sorumani yonetimi zaten sana diyor ki ilk odrme talebinde bulunan yazar incelemeye alinacak daha sonra odemesini 3 is gunu icerisinde yatiracagiz. ha bugun yatirsalar bile parani haftasonu hic bir banka islemi yapilamiyor. havale eft alim satim hic bir islem yapilamiyor... bugun, hatta suan yatirsalar bile onumuzde gelen ilk is gunu mesai saatleri icerisinde yatar paran.. yani odeme talebinde bulundugunuz zaman bundan sonra haftasonunu hesaba katarak odeme talebi olusturursunuz.

0

3 iş günü diyor ama bu ne tuhaf bir iş ya

0

inceleme olduktan sonra ödeme yapılacaktır panik yapmaya gerek yok bence hafta sonu oldugu için yatmaz bugün yarın pazartesiyi bekleyeceksiniz bence