0

kisa cevaplar verirsen 1 kurus 1 kurus olsrak yansir. eger yorum yapabilecegin soeular bulup uzun cevaplar verirsen daha fazla kazsnc saglayabiliyorsun. ama tabi sitede de baya aktif olman lazım ki guzel kazsnclar elde edebilesin. ;) puf noktası uzun cevaplar vermek.

0

kazancı artırmak için uzun yazmak gerekiyor. muhtemelen satır başına 1 kuruş veriyor ve bu üzerinde %5 kazanç yazan sorularda daha da artıyor. kazanç modeli benim hoşuma gidiyor. tabii bir de para çekim aşamasını görmek gerekir.

0

yöneltilen sorulara karşı verilecek cevapların doğruluğu uzun oluşu ve bir o kadar da popülizm içerik olması gerekir

0

cevaplardan gidersen ve cevaplarını uzun uzadıya yazarsan daha fazla kazanırsın arkadasım. evet bazen bazı sorularda cevap yazıyorum, kısa kalıyor 1 kuruş 2 kuruş filan kazanıyorum sinir oluyorum resmen diyebilirim. uzun uzadıya birşey de yazamıyorum bazen. ama o konuyla alakalı bildiğin şeyler varsa uzatmaya çalış. tabi soruyla alakalı olmalı. uzatabilme imkanın varsa uzat. yoksa bırak öyle kalsın. yani ille de para kazanacağız diye kendimizi helak etmeyelim derim. sonuçta buradan aylık asgari ücret kazanamıyoruz. yani ufak tefek şeylerimize derman oluyor mu, oluyor. yani yapabildiğimizi yapalım. tabi daha fazla kazansak daha iyi ama. öyle pek bir ay içerisinde asgari ücret alacakmış gibi kimse üye olmasın bu siteye. :) bu arada bu laflarım sana değil arkadaşım. içim dolmuş taşmış, böyle bir soru görünce içim döküldü diyebilirim. yoksa sen cevaplarda yazabiliyorsan uzun yazmaya çalış. uzun yazdıkça daha fazla kazanacağını göreceksin. birde iki katı kazanç etkinliğine denk gelirsen ooo... değme keyfine. o zaman daha güzel kazanıyorsun. tabi sitede de aktiflik önemli yani. :)

0

ben verdiğim cevaplardan hiç birinden bir kuruş iki kuruş üç kuruş beş kuruş almıyorum onar kuruş oluyorum bazen 8 kuruş bazen 9 kuruş olduğunda oluyor, o senin vermiş olduğun cevaplarla belli olur şu an benim yaptığım gibi uzun cevaplar verirsen beş kuruş alırsın şu an verdiğim cevap 5 kuruşluk falan ben bunu daha uzun yaparsam 10 kuruş alacağım daha uzun yaparsam 50 kuruş alacağım eğer sen her soruya kısacık cevap veriyorsun tabii ki de bir kuruş olacaksın ne kadar uzun cevap verirsen o kadar para kazanırsın şu an benim yapmış olduğum gibi yani şu an ben bu cevabı verdikten sonra en az 10 kuruş alacağım şu anda 13 liram var birkaç tane daha sor cevaplayayım 15 tane soru cevablasam 14 lira olacak.

0

soruları cevaplarken uzun ve bilgilendirici, verdiğin cevabın, soruyu açan kişiye yeterli olacak şekilde bilgilendirici olmalı. sadece soru sorarak veya cevap yazarak para kazanılmıyor maalesef. soruları cevaplarken, belirli kurallara dikkat ederek cevap yazmalısınız. mesela kopya (kopyala-yapıştır) içerik üretmemeli, imla kurallarına dikkat etmelisiniz. aynı zamanda site içerisinde aktif bir üye olmalısınız ki, aldığınız kuruş-kuruş paralar, bir süre sonra yeterli düzeye ulaşsın. belki çok emek harcamanız, çok zaman harcamanız gerecek ama buna değeceğine emin olun. şimdi bir örnek vereyim. ben 3-4 cümlelik cevaplar yazdığım zaman aldığım para, ortalama 2 kuruş oldu diyelim. eğer siz, uzun ama aynı zamanda yeterli bilgi birikimine sahip bir cevap yazarsanız, o yanıttan aldığınız para 5 kuruş bile olabilir. aradaki farka sadece bir örnek verdim. kısacası kazancınız artar.

1

kazanç arttırma yöntemi uzun cevaplar yazmaktır. tabii uzun cevap yazmak için kendini tekrar eden veya konuyla alakasız cevaplar vermek bir şey kazandıracağını düşünmüyorum. hatta tam tersi kazandırsa da hesabınızı tehlikeye sokabilir. bu yüzden konuyla ilgili, kısa olmayan cevaplar verin. hatta makale tarzı uzun yazılar yazıp konuyu detaylı ele alabilirsiniz. bunun için altın sorular en uygun ortam. hem orada bulunana sorular %20 daha fazla kazandırıyor. bu sayede iyi bir kazanç elde edebilirsiniz. aman dikkat kopya içerik girmeyin.

0

siteden gerçekten kazanç sağlamak isteyen arkadaşlar için önerebileceğim şeylerden ilki sitede yapılan yarışmalara kesinlikle katılmaları ikinci önerebileceğim yol ise mümkün olduğunca uzun ama doğru ve imla kurallarına uygun şekilde cevap yazmak bunları yapabilmek için de çok zaman ayırmak gerekiyor herkese iyi kazançlar arkadaşlar.

0

simdi kazancini arttirmak icin sitede aktif olman lazim... iki soru sordun ya da 5 soeuya cevap verdikten sonra cikarsan limite zor ulasirsin... ama gunluk en az yarim saatini ya da 1 saatini burada gecirip cevaplarda da uzatmaya calisirsan kazancin yukselecrk... onun disinda sitede yarismalar oluyor... o zamanlarda sitede daha fazla aktif olursan yuksek odullere ulasirsin.... en son yilbasi yarismadinda mesela bininci 250, ikinci 200, ucuncu 150 tl aldi...daha sonra 5 gunden beri aktif olan ve yatin oglen bitecek olan iki kati kazanc etkinliginde aktif olmaya calisabilirsin... mesela ben bu etkinlikte 12 liradan 33 liraya kadsr ciktim dun grceye kadsr. bakalim bu gece yine ugrasacagim nr kadarq kadar çıkacağım... yani kazanci boyle boyle arttirabiliyoruz bizde. dedigin gibi bir kurus bir kurus biraz moral bozucu... o yuzden bu iki kati kazanc etkinliginde mumkun oldugunca aktif olmaya calisiyorum ben mesela....

0

kazancını artırmak istiyor isen uzun cevaplar verip altın sorulara cevaplar verebilirsiniz iyi günler bol kazanclar dilerim

1

sitenin yaptığı yarışmalara katılabilirsiniz veya iki kat kazanç, üç kat kazanç uygulamalarına katılabilirsiniz. ayrıca referans linkinizi paylaşarak, paylaştığınız kişinin bu linkle aktif üye olmasını sağlarsanız, kazancının yüzde yirmi oranında bir tutar referans kazancı olarak hesabınıza yansıyacaktır.

uzun cevaplar vermeye özen gösterin o zaman bir kuruş miktarı da yükselecektir.

0

soru sorabilirsiniz yada uzun uzun cevaplar yazarsanız daha çok artar bence.

0

uzun crvap vermrk daha fazla kazanmani saglar. ne kadar uzun yazarsan o kadar kazanc. birde referans bul kendine. referansınla grlen kisinin kazandigi kazancin %20 sini site sana bonus veriyot

1

sorulan sorulara çok daha uzun ve mantıklı cevaplar vererek kazançlarımızı arttırabiliriz.

0

soruları uzun cevaplamak uzun makaleler kullanmak soruyu doğru uzun yanıtlamak anlaşır yapamak bildiğin konuda uzun yorup yapma kazancım böylece daha çok kaznırssın ama iyisini sen bilirsin yinede nasıl istersen