0

uyurken insanın aklına o kadar çok şey geliyor ki gün en güzel kafaya takma zamanı uyku zamanı bence . zaten uykulara kaçma sebebi de bu bence . evet böyle düşünceler banada oluyor zaman zaman kafama takılıyor ve uyuyamadigim zamanlar oluyor m

0

ahh ahh o kadar çok ki saymakla bitmez. pişmanlıklarda biz aciz kullar içindir. bence herkes keşke yapmasaydım diyordur, hayatında en az bir kere demiştir.

0

geliyor vallahi. neden daha fazlasını söylemedim diye pişman oluyorum. sabah olunca da iyi ki daha fazlasını söylememişim diyorum. bir yerde okumuştum sanırım önemli kararlarınızı geceleri almayın. sabah olunca düşünün ve karar verin diyordu.
gecenin karamsarlığı vardır. pişman olduklarınızdan daha fazla pişman ettirir. ama gündüz öyle değildir. güneş açınca her şeyin yoluna gireceğinden emin olabilirsiniz.

1

keşke yapmasaydım demiyorum ama keşke sonucu böyle olmasaydı dediğim konular oluyor. uyurken değil genellikle uyumadan önce geliyor bu düşünceler. her insan düşünmeli, bu şekilde hatalarının farkına varmalı. keşkeleriniz değil iyikileriniz olsun hayatınızda.

0

uyurken gelmiyor elbette.
ama her insan yatağa yattığı zaman yaptıklarını muhakeme eder diye düşünüyorum. etmesi de lazım.
iyi ya da kötü farketmez. ben ne yaptım bugün diye düşünmeli.