0

yemekte tercihim her zaman ilk olarak sulu yemektir.çünkü sulu yemeğin kendine has salça ile harmanlanmış o lezzeti suyuyla yemek daha bir lezzetli olur.bruce susuz kızartma tarzında ya da köfte tarzdaki yemeklerde lezzetli ve güzel olur fakat bir sulu yemeğin vermiş olduğu doyumu ve midedeki hafifliği asla ondan hissedemezsiniz.çünkü sulu yemekle birlikte midenin yemek yerken bir kısmını da o suyla doldurduğunuz için hem daha az yemiş olursunuz hem de tok hissi yoğun şekilde yaşanır ve hissedilir. ayrıca sulu yemeklerde özellikle et yemeklerinde, et daha güzel piştiği için lezzeti de suya katılmış olur ve etin güzel pişmesinden dolayı da mideyi daha az yorup hazmı da kolay olur. kuru yemekler de arada belli başlı lezzetleri tatmak için tercih edilebilir.

0

canım hangisini yemek isterse onu yerim tüketirim. ikisini de severim.

0

sulu yemegide severim kuru yemegide tercih edetim

0

sulu yemek tabiki tercihimdir.sulu yemek insan sagligi hemde icimizdeki calisma sistemini asla rahatsizliklar hissettirmez.kuruda ise migdemizleri hazmettirmek cok zor bu yuzden zor bir durum olur bizim icin duzgun calismaz organlar.

0

ben tam sulu yemekçiyim o ekmeği banıp ta yiyicem yanında da pilav mükemmel

0

bence sulu yemekler daha iyi olduğunu düşünüyorum. çünkü sağlığımız için bol bol sıvı tüketmemiz gerekiyor. bazı insanlar gördüğüm kadarıyla hep hamur işleri tüketiyor ve sağlığına dikkat etmiyor. bence çok önemli bir konu diye düşünüyorum.

0

yani ben sulu yemeği de çok severim, kuru yemekleride her zaman tercihim tabii ki de sulu yemeklerin tatları daha güzel oluyor. arkadaşımızın dediği gibi bandırarak ekmeğimizi yiyebiliyoruz. en azından ve iştah açıyor. bir de ben genellikle bol acılı yaptığım için severek yiyorum. mesela benim eşim de her seferinde sulu yemek yap da yiyelim der. çünkü bence sulu yemeği iştah açıyor.

0

bence sulu yemek daha güzel ekmeği bandıra bandıra efsane