0

hayır kabul etmezdim.iki katını neden ödeyeyimki.hepsi kilo aldırabilir bana.hayatta daha fazla ödemem yiyeceklere.

0

altmış kiloyum ben zaten dahada almaya çalışıyorum hem kilo almayacam hemde çift para ödeyeceğim için kabul etmezdim ama desen hani yemekler bedava falan yemediğimi arkadaşıma falan yedirirdim sonnra onlarla spora giderdim (çok yalnızım hiç arkadaşım yok)

0

ben kabul etmiyorum zaten kilo alamıyorum ki bide üstüne niye iki katını vereyim yani ben kilo almak istiyorum.

0

kabul etmem.zaten ne kadar yersem yiyeyim kilo alamıyorum.benim için bir kayıp değil.

0

hiç kilo almamak mı fazla para ödemeyi kabul ederdim. kilo aldırmayan yemek üretsinler de giden para olsun. işsiz ve part time işlere ara sıra giden biri olarak bile kabul edilebilir.

0

yediğim kilo aldırmasadahesabın iki katını ödemem neden ödeyimki

0

hayır asla. zaten yiyip yiyip kilo alamıyorum, bir de yemekler de zaten çok pahalı, ama duuuur galiba o bahsettiğin durumu yaşıyorum ben zaten :) dur bana yarı fiyatı yapın herşeyi ve yediklerim de kilo aldırsın olmaz mı yaa :)

0

tabii ki insanın maddi durumuna göre değişen bir durumdur. parası olmayan insan için çok önemli bir teklif olduğunu zannetmiyorum. zaten bir şey yiyemeyen bir insan haliyle zaten kilo da alamayacaktır. bence bunun yerine evde ne yersin yesin insanın kilo almaması daha güzel bir nimet olacaktır. ancak maddi durumumuz düzgün olsaydı gerçekten paha biçilemez bir teklif olurdu. aslına bakarsanız gelişen teknoloji ile bu sağlanabilir. yani insan yediği yemekten sadece vücudunun ihtiyacı olan kadarını alacak ve kalanını da tamamen dışkı olarak dışarı atacak. vücuda yapılacak olan bir sistemle de başarılmayacak bir şey değil. baktığınızda çok zor bir şey olarak da görülmüyor. yakın gelecekte bunu tecrübe ederiz. bu müdahale insan vücuduna değil de eğer yiyeceklere yapılan bir müdahale olacaksa bile söylediğiniz gibi bu tarzda özel resturantlar açılacaktır ve tabii ki yiyeceklerin fiyatları da oldukça yüksek olacaktır. yani iş yine maddiyata girecektir. umarım gerçekleştirilir ve biz de bunu görüp faydalabiliriz. çünkü yemek yemek gerçekten çok zevkli ve insana mutluluk veriyor.

0

kesinlikle kabul ederim mükemmel bir teklif bence :d

0

kabul etmiyorum . zaten kilo alamıyorum.