0

seviyorum ama haşlamasını tavada yumurtayı çok sevmem

0

yumurtayı severim ancak çok fazla yiyemem ve yersem bana dokunur.mesela bir günde ikiden fazla yersem ya da her gün sürekli yersem bu geçici olarak da olsa yumurtadan tiksinmeme neden olur.bu yüzden yumurtayı tüketirken oldukça dikkat eden biriyimdir.

0

yumurta sevilmez mi arkadaşlar her sabah 4 tane yiyorum protein ihtiyacımı çok güzel karşılıyor

0

severim en güzeli de yumurtalı tost ve omlettir

0

yumurta bazen cok seviyorum bazende bıkıyorum sevmiyorum cunku ama kahvaltıda en cok yumurta tukendıgı icin en saglıklı yumurta bence organik yumurta daga guzel oldugu icin seviyorum.

1

yumurtayı çok seviyorum, özellikle haşlanmış yumurta benim favorimdir. bol zeytinyağı, limon, tuz, karabiber, pul biber ile harmanlayıp, yemek en büyük zevkimdir. tabi tereyağda pişirilmiş yumartayı da seviyorum. bunun yanında çökelikli yumurta, mıhlama, sucuklu yumurta, kıymalı yumurta, pastırmalı yumurta ve tabi ki melemen... yani yumurtasız olmaz. yumurta en büyük zevkimizdir ve doyurucudur.

0

sevmiyorum. aslında ön yargılı değilim sağlıklı olduğu için tüketmek isteyip her türlüsünü denedim ancak yiyemiyorum.kokusu bile mutfaktan çıkmama yetiyor :(

0

yumurtayi sadece haşlanmış olarak seviyorum biraz zeytinyağı limon sıkılması birde güzel oluyor

0

yumurta bol vitaminli bir yicek ve kesinlikle severek yenmesi gereken bir yicek

0

yumurta iş çok fazla sevmiyorum bazı yemeklerin içerisinde daha çok tercih ederim ama hani çok fazla aramam üzerine düşmem.