0

motor kullanmak zor tabi kaza olunca kutulma şansin daha düsuk cunki korumak icin hic bisey yok kask takiyolar ama kask nekdar korur cok zararli motor valla ben kimseye tavsiye etmem bide hiz yapiyolar tekerligi kaldiriyolar cok yanlis hareketler gecen yaz disarda gezerken bi kazaya denk geldim kazada motora araba carpmis feci bi ölum sekli allahim korusun tavsiye etmiyorm kimseye motor araba daha korunakli gecen gun kaza yaptik allahtan cok hizli degildik az bisey vurduk önumuzdeki arabaya sonra polisti tutanakti baya vaktimiz gitti kaldik yollarda arabada o gunden sonra bozulmaya basladi kactir tamirciye gidiyorz. simdide balatalar yanmis gitti butun maas arabanin giderleride cok oluyo ama korunakli ben simdi ogluma oto koltugu alcam ama hic yerinde duran bi cocuk degil nasl oturtcam ona bilmiyorm motor arabadan daha zor kullanmasi kullananlarda dikkatli olun yavas gidin tekerlik felan kaldirmayin siz en iyisi araba kullaninin benden söylemesi

0

motor kullanmak daha zor. hem motor can güvenliği açısından arabaya göre daha güvensiz. ancak motor kullanan insanlar motoru bir kez sürünce vazgeçilemeyeceğini söylüyorlar. çok zevkliymiş. bende daha motor sürmeden sadece arkasında gezerek onlara katılıyorum. gerçekten her türlü araçtan daha keyif verici.

0

bence ikiside kolay ama illa bir cevap söylemem gerekiyorsa araba derim çünku hacimi büyük kaza yapma olasılığı yüksek motorla en azından aralardan sıyrılırız

0

bence araba kullanmak daha zor motorda tek yapman gereken şey hızı ve dengeni ayarlamak ama araba gaz debriaj vites falan biraz karışık tabi otomatik vites deilse otomatik vites olduğu zaman motordan daha kolay olabilceğini düşünüyorum

0

eğer bisiklet kullanmayı biliyorsanız bir kaç eğitimden sonra motor da kullanabilirsiniz motor basit ama araba kullanmak zordur eğer otomatik olsa da zordur otomatik vites olmasa da zordur. çünkü araba kullanırken durmak için frene ne kadar az veya çok basacağını ayarlaman lazım, direksiyon kontrolünün olması lazım, nerede gazlanacağını bilmen lazım ve daha bir sürü şey lazım. dikiz aynaları da ayrı bir mesele tabii ki. yani bazılarına göre motor kullanmak çok zor oluyor bazılarına göre de araba kullanmak zor oluyor.

0

bence araba kullanmak daha kolaydır motor kullanmak daha zordur çünkü motorda dengeyi sağlamak zorundasınız ama arabada en azından kendinizi daha güvende hissediyorsunuz koltuğunuz daha rahat motorda sürekli ayakta gibisiniz neredeyse oturursanız bir de çok tehlikeli bir araç bence motor kullanımı bu yüzden tercih edilmemeli diye düşünüyorum ve sırf zevk için motor kullanarak bir şekilde kaza yaparak hayatını kaybeden gençler mevcut hatta orta yaş üstü insanlar bile bu tarz hislere kapılıp motorculuk yapabiliyorlar bence bunların hepsi çok tehlikeli gerek olmadıkça bir yere yetişmeye çalışmadık ca motorculuk yapılmamalı motor kuryeler haricinde bence bunları kimse kullanmamalı ki onların da ehliyetleri kesinlikle olmalı.

0

araba kullanmak daha kolaydır diyebilirim. çünkü motorda kaporta sensin kaza anında ve sonrasında motora çok bir şey olmaz ama olan sana olur tabii araba kullanırken de hız limitlerine uyulması gerekiyor uyulmadığı takdirde en sağlam arabalar bile paramparça olabiliyor. o yüzden insan motor sürerken daha tedirginlikle sürer çünkü başına bir şey gelirse arabadan çok daha fazla zarar görür ve bunu bilerek kullanır motoru. bu durumla doğru orantılı olarak motor kullanmak zordur . bu motorlu araçlar zaten insanların ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır en fazla ne kadar zor olabilir. ben hiç şöfor koltuğuna oturmadan sürücü kursunda aldığım derslerle tek seferde sınavlardan geçtim ve ehliyetimi aldım şuan arabam var ve araba kullanmak gerçekten çok rahat artık ekmek almaya bile arabayla gidesin geliyor o kadar alışıyorsun. arabanın rahatlığı da kullanımı etkilediği için eski model arabaları kullanmak çok daha zordur çünkü yeni modellerde ihtiyaç doğrultusunda hareket edilerek araç tasarlanır ve satışa sunulur bu durum eski model araçlar için de geçerlidir fakat eski dönemlerin parça durumu ve yaygınlığı şimdikine göre kıyaslanamayacak şekilde farklıdır.eski model araçları kullanmak ile motor kullanmanın zorluğu nerdeyse eşdeğerdir bu yüzden yeni model arabalardan bahsediyorsak kesinlikle araba kullanmak daha kolaydır.

0

motor kullanmak daha zordur. çok çabuk kaza imkanı sunuyor. o yüzden çok riskli dikkat etmek lazım. allah korusun.

0

her ne kadar usta şöförde olsanız , arabaya veya motora da binseniz her ikiside zordur. hangisi zor diye soracak olursanız bana göre motor çünkü ben motosiklet sürücüsüyüm. 2 ay önce bir kaza geçirdim benim önüme çıkan bir araba yüzünden ben kaza yaptım ve yaralandım araba da olsa biryere vurup durardım canıma o kadar çok birşey olmazdı ama hem canıma hem aracıma oldu sağlık olsun elbette. ama motor sürücüsüyseniz her zaman iki kat daha fazla dikkatli olmanız gerekiyor. motosiklette önünüze çok daha fazla araç yaya çıkabiliyor ve bunlar karşısında çok dikkatli olmanız gerekiyor. ama ne motosiklet ne de araba hız aracı değildir unutmayalım iyi günler.

0

motor kullanmak daha zordur. çünkü trafikte karşılaşılan riskler le başa çıkmak her babayiğidin harcı değildir.

0

her ikisininde ayrı zorluğu vardır. öncelikle ikisinde de denge sorunu yaşama imkanınız kuvvetle muhtemeldir. bazen arabayla bir köşeden dönmek isterken köşenin iç açısını hesaplayamaz ve kaldırıma vurursunuz. motorda böyledir. dönerken dengeyi sağlamazsanız düşersiniz.

0

motor ve araba kullanmanın zevkleri kişiye göre değişir benim için araba daha ağır basıyor hem kendim için hemde ailem için tabiki bir yere gidilcegi zaman vede çocuklarda varsa havanın durumu da kötüyse yada piknik yada memlekete gidilcegi zaman bu konularda araba hem daha ekonomik hemde daha sıcak ve ferah.motor ise en fazla iki kisilik hemde soguk dan korunamassin istediklerini atamazsınız. buda hemde tehlike arz eden bir durumdur.o yüzden araba benim tercihim.

0

motor kullanmak daha zordur. denge kurmak önemlidir ve trafikte motosikletlilere olan saygı düşüktür bu yüzden kullanılması daha zordur.

0

araba kullanmak bence daha kolay. motor iki tekerlekli olduğu için baya zor oluyor.

0

motor kullanmak daha zordur çünkü sonuçta denge sürekli sağlanmalıdır