0

evet ortama guvenmedigim için sürekli şüphe duyuyorum açıkçası ve beni aldatır mı acaba diye de her zaman düşünürüm ve tedbir almaya çalışırım.

0

bir insanın yaşatmadığı bir duyduyu yaşamadan ölmemesi gerektiğine inanan biri olarak bu soruya büyük bir hassasiyetle cevap vermek istiyorum.ben şahsi olarak böyle bir korkuya sahip değilim.zira ileride evleneceğim insanı aldatmak gibi bir düşüncem asla yok.böyle bir korkuya sahip olmak için insan önce kendi vicdanını sorgulamalıdır diye düşünüyorum.

0

erkeklerin nankör kişiliklerinden dolayı evet öyle bir korkum oluyor.basima da geldi valla namuslu, fedakâr, tutumlu kadının yeri olmuyor bunu anladım. yaşadıklarımdan sonra.temiklik ,yemek ,kısacası herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışırdım. ama hiç bir değerim olmadi. hakkimi helâl etmiyorum ona.

0

korku demiyorum ama eşim yapmaz demem hayatta . büyük konuşmamak lazım . unutmayalım ki bazen erkeklerin aklını çelmek çokta zor olmuyor . o yüzden asla eşim yapmaz demem inşallah yapmaz diyebilirim. zaten kendi bilir yaparsa ve ben bunu öğrenirsen ne olucagini çok iyi biliyor kendisi .

0

bir eşim yok ama ilerde olursa korkarım herhalde. çünkü bu devirde aldatmayan birini bulmak o kadar zor ki. çevremizde çok fazla örneklerine şahit oluyoruz malesef. bende evlenince her zaman tetikte olurdum. aptal yerine konmak istemem çünkü.