1

yani tercih yemekleri mesela etli yemekleri sade tercih etmiyorum sadece sade tercih ettiğim et yemeği kebaptır zaten onun yanında da yeşillik falan veriyoruz genellikle ben sebze yemekleri etle beraber daha çok seviyorum mesela güveç gibi ya da et yemeği olduğu zaman içinde taze yeşil biber soğan öyle severim.

0

genelde etli yemekleri severim ve onları her zaman isterim ama sebzeli yemekler daha faydalı olduğu için etli yemekleri pek çok yiyemiyorum.

0

etli yemekler genelde içinde et bulunduğu için daha güzel oluyor. sebze yemekleri değişik oluyor. yahu brokoli diye bir sebze var onu yesen ne yemesen ne. hiç tadı tuzu yok. ama et öyle mi. soğan salça yağı kavur at içine eti al sana yemek

0

genede er ıkısını de tercı ederim aslında güzel lezetleri var

0

her ikisinide yerim ben fakat ev ailesinin bazıları etli yemekte sorun yaşadığı için sıklıkla her yemeğe et koyuyorum desem yalan olur.

0

vejeteryan olduğum için sebze yemeklerini tercih ederim.zeytin yağlı yaprak sarma, zeytin yağlı taze fasulye, baklagiller hamur işleri bayılırım yeter ki et olmasın.

0

etli yemekleri tercih ediyorum.çünkü protein ağrılıklı olduğu için kas ve kemik gelişimine ve hafızayı iyi geldiğinizi biliyorum.o yüzden et yemeklerini tercih ediyorum.

0

etli yemekleri daha çok severim ve yerim srbzede yerim tabi ama et başka rabbimin bütün nimetleri çok güzel çok şükür

0

etli yemekleri daha çok tercih ederim sebze yemeklerini fazla yemem

0

etli yemekleri bi asci olarak cok iyi yaparim elimin lezzetiyle birlikte enfes ve harikalar yaparrim ayrica sunumdada harikayimdir simdiden afiyet olsun

0

farketmez hepsinide severim
et yemeğinin de hepsini severim
sebze yemeklerinide
karnıbahar
ıspanak
pırasa
brokoli
mantar
et kavurma
et yahni
et haşlama
kıymalı yemekler
karnıyarık

0

ikisinin yeri de ayrı bence özellikle kış aylarında sebze türü çok olduğu için sebze yemekleri yapıyorum. yazın taze mevsim sebze çeşidi çok yok anca menemen tarzı yada taze fasulye bulunuyor. o yüzden yazın daha çok et ağırlıklı yapıyorum. kışın sebze çeşidi çok ıspanak , pırasa , karnıbahar, brokoli falan olduğu için daha çok tercih ediyorum

0

etli yemekleri daha çok seviyorum.etli yemeklerde sebze yemekleride çok sağlıklı.fakst ben sevze yediğimde doymuyorum.bu yüzden etli yemekleri tercih ediyorum.

0

yemek ayırt etmem ama tabiki et yemekleri dsha önemli

0

her ikisini de severim ama sebze yemekleri biraz daha ağır basıyor. eti tek başına yemeyi tercih ederim.

0

her ikisinide yerim ama en çok tercihim etli yemeklerdi et yemeğe güzel bir tat veriyor ve yedikçe yiyesin geliyor.

0

etli yemekleri daha çok seviyorum ama sadece dana ve tavuk.

0

etli yemekleri tercih ederim. ama etli sebze yemekleri de güzel oluyor.

0

genelde etli yemekleri daha çok tercih ederim. sebzeyi pek sevmem çünkü.