0

kyk bir barınma yerdir. kyk nın açılımı kredi yurtlar kurumu. genellikle öğrenciler üniversite sınavına girdikten sonra bir bölüm kazanıyorlar ve o ildeki kyk ya başvuru yapıyorlar internetten. daha sonra bu başvuru yaptığında açıklanma tarihleri oluyor. eğer ki öğrenciye yurtta barınma çıktıysan öğrenciler bavulunu toplayıp o ildeki kyk yurduna giriş yaptırıyorlar ve 4 yıl boyunca kalıyorlar orada. gerçekten çok güzel bir şey. çünkü öğrenciler daha ucuz nerede kalacaklarını düşünüyorlar ve en iyi kyk yurtları bence. daha ucuz ve güvenli bir yer. kyk da yemek veriliyor ve daha birçok aktivite oluyor barınma ihtiyacı oluyor zaten. burası zaten resmi bir kurum. eğer ki bir öğrencinin kyk çıkmadıysa yedekte oluyor ve her hafta yedekler açıklanıyor. sırası gelen bavulunu toplayıp giriş yaptırıyorlar ve barınıyorlar burada.

0

kredi ve yurtlar kurumu olarak bilinen kyk üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılamak için başvuruda bulunarak eğer kazanilirsa bu yurtlarda barınmak için kullanılır.

0

kyl nın açılımı"kredi yurtlar kurumu"dur. üniversitede okuyan öğrencilerin barınmaları için yurt başvurusunda bulunulan kurumdur güya tabii başvuruyorsun ama ihtiyaç sahibinden çok önce zenginlere çıkıyor yurt tabii onlar beğenip kalmayınca sıra biz sıradan insanlara geliyor.