0

komedi filmi izlenir tabiki gülmek iyidir ama bu aralar pek iyi komedi filmleri çekilmiyor.

0

komedi filmlerini izlemeyi çok severim özellikle avrupa yakasını çok severim ilgimi çeker hatta hala seyrederim

0

hiç sevilmez mi.. özellikle de böyle hafif bulutlu anlarda sevgiliyle izlemek veya aileyle sevdiğin herkesle oturup izlemek aynı anlarda gülmek falan dünyanın en keyifli şeylerinden biri

0

komedi filmi izlemeyi kim sevmez ki ama şimdi bu filmleri kimin yaptığına göre de değişir tabi. absürt komedi seyretmem. e ulkemiz de de küfürü komedi sanan bir kesim var ve neredeyse bütün komedi filmlerinin senaryosunun %70 i küfür olduğu için komedi yapısı farklı algılanıyor. ama onun dışında komedi iyidir. herkes gülmek ister.

0

ben komedi filmlerini çok severim izlemekten de keyif alırım hatta sınamaya gittiğim de de hep komedi filmine gitmek isterim romantik böle izleyecek olsam romantik komediye gitmek isterim çok seviyorum komedi filmlerini gülmeyi seviyorum aslında ben hep güler yüzlü birisi olduğum için genelde bana herşey komik geliyor .

0

ben çok severim.moralim bozukken komedi filmleri beni çok motive ediyor ya da stresteyken.örnek olarak sınav zamanı yaklaşınca sınav stresi oluyor üzerimde bu durumlarda komedi film izlemeyi tercih ediyorum hem stres atıyorum hem insanı güldürüyor motive ediyor.