0

zenginlere gore su dan ucuz ama suan ki asgari ucretle gecinen insanlar anca karnini doyurabiloyor boyle devam ederse de uzunca bir sure kimse tatil yuzu goremicege benziyor

0

erken rezervasyon yapınca daha uyguna geliyor ama evet onu yapmaya bile zorlanıyoruz artık çünkü erken rezervasyon kışın başlıyor doğalgaz faturası ,kira ev masrafı derken ona da para kalmıyor . zaten yazın iki katına çıkıyor fiyatlar anca günü birlik yerlere gidersek godebiliyoruz.

0

herkese göre değişir yapıcanız tatile göre değişir yazları ortalama 500 tl ile kalmalı tatil yerleri ayarlanabilir 2-3 günlük bekar çalışan biri için tatile gitmek kolaydır hem evli hem de çalışmayan hemde tatilden beklentinize göre bu değişir

0

tatil yerlerinin fiyatlari mevsime gore degistigi icin kis aylarinda cikarsaniz daha ekonomik olur,tabi yaz ayinda ki gibi zevkli olur mu orasi muamma..
benim ekonomik acidan bir takintim yok ama genel anlamda zaman acisindan veya moral motivasyon acisindan sorun yasiyorum.ama kafanizi toparlamak icin bir tatil sart.