1

hadi uygulamasından 20.34 kuruş geçen ay hesabıma yattı. sevindim açıkçası. orası da sorumani gibi kuruş kuruş birikti gerçekten. şimdi de 4.49 kuruş param var. 20 lira olunca çekilebiliyor hadi yarışmasında da para. o yarışma heyecanı ve bir şeyleri bilginle kazanmak harika bir duygu benim için. ilk zamanlar daha çok heyecanlanıyordum ama artık benim için günlük bir ritüel.

şimdi ona alternatif olarak oyna kazanda oynuyorum. oradan da bir seferde 15 lira kazandım ama sonra hiç kazanamadım. 50 lira olunca çekebiliyorsunuz orada da paranızı. oynamanızı tavsiye ederim.

0

bazıları 20. soruda elendim falan yazmış ama bu yarışmada 12 soru soruluyor sadece ve ödül olarak 80 kuruş falan veriyor. 80 kuruş için uğraşmaya değmez. bende de yüklü ama artık girmiyorum yarışmalara. resmen dalga geçiyorlar. yarışmalarda 300 bin kişi oluyor ödül 10 bin lira.

0

birkaç gündür oynuyorum ve 12 - 15. soru arasında eleniyorum. ilk 10 soru çok basit olsa da bir anda zorlaşıyor ve herkes eleniyor :)

0

hadi yarışmasını birkaç kez oynadım ancak hiç kazanamadım. bir kere son soruda elendim.

0

benım eşim oynuyor hep ya 20 uncu soruda kalıyor yada 11 soruda kalıyor.çok katılan var

0

hadi yarışmasını daha önceden çok oynardım ancak hiç kazanamadım. çünkü gerçekten çok zor 12 soru soruluyor ve 12 sorununda doğru cevabını bilmek zorundasınız.özellikle 12 soru çok zor oluyor. ben bir ara 12 soruya kadar geldim. ancak son soruda elendim. gerçekten kazanacağımız zannedip çok sevinmiştim. ancak daha sonra bir baktım çok kişi kazandığı için kişi başı 2 lira düştü.

0

bilmiyorum oynamadım denemedim kazanmadım

0

hadi yarışmasını hergün oynuyorum.ben hiç kazanamadım. kardesim bir kere 94 krş kazandı. çok şaşırtıcı sorular ve süre sınırı çok az.heyacan yapıp yanlış cevap verebiliyoruz bazen.