0

öncelikle ne olursa olsun bir insana pis diye hitap etmenin etik olmadığını düşünüyorum en azından daha düzgün bir cümle ya da kelime kurulabilir di neyse ona takılmayayım ama temizliğe hassasiyet göstermeyen ama sessiz diye nitelendiriyorsanız eğer aynı zamanda bu sessiz insan sizin ev içerisindeki düzeninize karışmıyor demektir.o zaman en azından kendi alanınızı temiz tutarsınız.ben de o yüzden temizliğe hassasiyet göstermese bile sessiz ve uyumlu biriyle eve çıkmayı yeğlerdim.çünkü aşırı titizlik ve dominantlık hiç iyi bir şey değildir.

0

titiz ve geveze olanı tercih ederdim. çünkü pis insanla yaşanmaz . benim için çok önemli değil çünkü bende geveze bir insanım 7/24 sohbet ederiz. ama hiç değilse temiz ortamda olur bu sohbetler . pis insanla eve çıkıp bide onun pisliğini temizleyemem zaten midem de çok fazla dayanmaz bu duruma .

0

bilmiyorum temiz olsun kulaklarıma pamuk tıkarm pisin pıslgnde ben temizleyemem

0

aşırı pis biriyle başa çıkamam. geveze insanlara katlanabilirim. ben de öyleyim çünkü :d ama ne kadar titiz olur acaba yaa.. aşırı titizliğe de ben gelemem şimdi eve oda parfümü alıp da bizi kanser etmesin yani. o kadar olmasın . ama neyse ona katlanırım ben titiz ama geveze olsun madem :) .

0

ikisi de sorunlu tipler ama bir tercih yapma durumunda kalsam tabi ki temiz olanıyla eve çıkardım. pis insanla aynı evde olmaz yani yapmam. temiz olan olsun varsın çok konuşsun ne yapalım.

0

valla her ikisi ile de eve çıkmak istemezdim ben aslında konuşmayı sohpet etmeyi severim amasğrekli konuşup fırsat erimeyen bir insansa karşımdaki insan bir müddet sonra kafam ağrır ve algılamam düşer ne dediğini dinlememeye başlarım yani insanın birazda sessizliğe ihtiyacı var açıkcası ben genellikle kimseyle kalmak istemezdim yani bu benim ypsım belki de anlaşamazdım kimbilir aynı evin içindesiniz sonuçta sıkıntılı bir durum. aslında karşımdkai insanın pisliği temizliği beni ilgilendirmez ama ortak bir evde yaşıyorsak ister istemez dikkat etmesini isterdim bu bakımdan öyle biri ile yaşamam da zor olurdu insan sorumluluklarının bilincinde olmalı sonra bütün bulaşıklar size kitlenin maazallah. bazı şeyler karşılıklıdır. karşılıklı olmalıdır. yani siz bir emek veriyorsanız karşınızdaki insanında emek vermesini istersiniz ortak bir alanı bir evi paylaşıyorsanız eğer çünkü orası herkesin yaşam alanı ortak karar verilmesi gereken bir yer olduğu için. bu sebepten ben kendi kafamın rahatına bakarım kimseye de tamah etmem kendi başıma aslanlar gibi yaşarım ve kendimle konuşurum çok çok.

0

gevezeliğin katlanılmaz olduğunu düşünüyorum.pis olmaya çare bulmak pek de zor olmasa gerek sonuçta uyum sağlayabilir ev arkadaşına.

0

bu iki durum da kötüdür ancak illa ki biri seçilecekse, temizlik esastır tabii diyorum.

0

ikisinide istemezdim yalnız yaşamak isterdim ikiside çekilmez

0

titizlik bana göre en önemli şeylerden biridir. gevezeliğe bir çözüm bulunur elbet.

0

geveze insanla kalabilirim ama maalesef ki pis bir insanla asla kalamam herhalde çünkü en azından biraz titiz olması gerekir bulaşıklar elbiseleri giysileri etrafta olmamalıdır hele hele tuvaletleri çok iyi kullanması gerekir şifon basması gerekir özellikle çünkü bu her yerde var ikisi bırakıyorlar maalesef ki pis insanlar.yani dediğim gibi geveze insanı gerçekten çare buluyoruz ama sessiz de olabilir benim için hiçbir şekilde fark sadece o evi birlikte paylaşmak başka da hiçbir şekilde bilir ama çok bence daha sessiz bir ortam olmazsa bir yandan iyi olur ama eğer ki pisse hiçbir şekilde kabul edemem çünkü biraz titiz bir insanım ve onun elbiselerini pis kıllarını pis her şeyini göremem maalesef ki o yüzden temiz ve geveze insanla çıkmaya daha çok çıkmayı tercih ederim.

0

bence geveze insana çözüm bulunur ama biz insana bulunmaz ne yaparsan yap ister geveze çözüm söyle olabilir işim var dersin dışarı çıkarsın ders çalışırsın bir şekilde geçiş tire bilirsin ama pis bir insan olduğu zaman evine bir arkadaşın geleceği zaman ona temiz ol diyemezsin ki de sen de takma zaten veya temiz olmaya da zorlayamazsın ne kadar nasihat edersen et asla temiz olmaz çünkü çevrem den benbiliyorum benim de pis bir arkadaşım var ne yaparsan yap asla temiz olamıyor elimde değil diyor bir defa alışmış ne yapsa boş bence hem ev temiz olduktan sonra gevezelik de çekilir ya ev kirli olsa ve sessizlik olsa ne yazar

1

geveze insandan arada soyutlanmak için çözümler bulunabilir ama pislik asla kabul edilemez birşey bana göre.

0

titiz ve gevezeyle temizlik imandan gelir.sesini duymamak için kulaklık takarım pis insana tahammül edemem

0

pis ama sessiz biriyle eve çıkmak isterdim.çünkü pislik düzeltilebilir ama gevezelik asla düzeltilemez.