0

bence yemeyen de vardır mutlaka istisnalar olabilir çünkü . fakat belli dönemi yaşamış olanlar çok iyi bilir terlik fırlatma annelerde bir adettir eskiden . bende başını almış biri olarak söylüyorum çocukken pek anlamadık tabi ama şimdi çok gülüyorum aslında çok eğlenceliymiş. fakat biliyorsunuz terlik yaşadı çıktı artık . hatta bir süre önce birinin annesi terlik fırlattı diye annesinden şikayetçi olmuş. haberlerde özlemiştim .

0

bence buyykkende totem kuccukende totem bir toplumuz biz

0

hahahaha. kalmamıştır bu türk annelerinin vazgeçilmez ceza tekniğidir bence.

0

anne terliği yemek bir ayrıcalıktır. anne terliği yemeyen hemen hemen yok gibidir. çünkü anneler terlik konusunda isabet ettirmede bşr numaradır. kolay kolay ıska geçmezler. iskalmaları nadirdir. anneyi kuzdırdığınzda hemen ilk silah olarak terliğe sarılırlar. dikkat.

0

tabiki de kalmamıştır türk anneleri eşittir ayaktan ne zaman çıktığını fark etmediğimiz ve aniden üzerimize gelmekte hatta gelmiş ev terliği. bunu yapmamış anne zannetmiyorum yoktur herhalde. küçükken benimde çok yemisligim vardır nasıl bir hızla attığını hala anlamış değilim ama neyse artik büyüdüm de kurtuldum da diyemiyorum çünkü hala annem terlik gösterir ve bazen de şakacıktanda olsa yapıştırır.

0

tabiki yedik onun tadı ayrıydı hala da vardır o anne terliği muhabbeti .

0

anne terliği günümüze kadar en trajik vakadır. elbette anne terliği yemeyen olmuştur. fakat yiyen daha çoktur.