0

uzun ve anlamlı yazılar yazmalısın. sadece uzun yetmez. eğer saçmalarsan sistem buna engel olur ve paranı vermez. ancak ise yarar şeyler yazarsan para yatar.

0

ben yeni başladım nasıl para kazanacağı konusunda az çok fikir edindim bikere çok güzel bi site ve güvenilir. cümle kurmak konuyla bilgi çok önemli. altın sorular daha güzel. bilgi edineceğim sorular var. araştırma yapıp öğren kendi fikirlerinle ozgunlestir yaz. ne kadar özgün fikir o kadar iyi.

0

evet aslinda kazandirdigi zaman kazandiriyor. sadece aktif olmak gerekiyor burada, sorulara uzun cevaplar vermek gerekiyor ve altin sorularda takildigin zaman guzel paralar kazanabilirsin. oturdugun yerden para kazaniyoruz iste. bence ugrasilabilir. yani calisan da olsan, issiz de olsan guzel kazanclar elde edilebilir buradan. birde bu sitede iki kati kazanc etkinligi oldugu zaman daha fazla kazanc elde edilebiliyor. ayni aktiflikle ne kazaniyorsan iki kati yansıyor kazanc hanene. yani asil onrmli olan sitede mumkun oldugunca akrif olup soru cevaplamak. yani evli degilsen uğraş derim burada. yani bu siteden daha fazla kazanabilirsin.

0

uzun cevaplar verirsen daha fazla kazanabilirsin. ama onun içinde yorum yazabileceğin sorulara gitmelisin. bir iki satırlık cevaplar pek kazandırmıyor o kadar. yorum yazılabilecek sorular uzatılıyor cevaplarda.

0

kesinlikle yazacağın yazı uzun olmalıdır. kısa ise zaten çok az kazanırsın. ayrıca yazdığın yazı, sorunun cevabı olmalıdır. altın soruları cevaplarsan daha fazla kazanabilirsin. yazacağın yazı özgün olmalıdır. başkalarının yazısının bir kısmını değiştirip yazma kesinlikle. dediklerimi uygularsan daha fazla kazanacağına inanıyorum. başarılar!

0

aslında cevaplara yoğunlaşıldığı zaman gayet iyi kazanç elde edilebiliyor... tabi soru sorarak da kazanç elde ediliyor ama soruların kazançları sabit. 2 kuruş... cevapları uzattıkça 50 kuruşlara kadar bir kazanç sağlanabiliyor.

0

bunun yöntemi en önemli şey uzun cümleler yazmak ve kaliteli cümleler yazmaktır.en azından daha fazla para kazanmak için uzun cümleler yazmak daha iyi oluyor kısa cevaplı cevap verdiğinde hatta fazla para kazanamıyor maalesef. o yüzden hem uzun yazı yazmak hem de gün içerisinde sürekli vaktiniz varsa gidip çıkarak en azından 1 saatte 10 tane soru cevaplanabilir.

0

sorulara uzun ve kalifiye cevap vermek bence en önemli yol.birde altın sorular belli avantajlar sağlıyor bunu da unutmamak gerekir.o yüzden demem o ki bu site de aslında kolay baslıklarda dolanmamalı ve güzel kalifiye cevaplar yazmalıyız bu durumda herkesin hem cebş hem kültür seviyesi olumlu seviyede aratacaktır.tabi her zaman kalifiye cevap veremeyebiliriz e o kadarı da herkeste olur o durumlarda yapabileceğimiz şey basittir daha fazla birikim ve daha fazla siyasal,günlük bilgi birikimi ile buralarda dolaşmak ve kalifiye cevap vermek.işte bu durumdan sonra hem yazarken zevk alırsınız hem de kenarda biriken paranızın ufak ufak artması ile kendinizi boş bir uğraş yapmadığınıza ikna etmiş olursunuz.bu siteye rastlamam aslında tamamen kar amacı gütmekti ancak şuan bu kadar yazıları yazarken eğer bu siteye girmeseydin ya şuan facebook ya instagram ya da the forest oyununda zombi kovalarken bulucaktım o yüzden sen yaz yaz ki kardeşim hem kültürel hem ufak ama etkili ve keyif verici maddi kazanımlarla cebine birikim yap.bu sitenin bunu sağlaması ve bu imkanları bizlere sunması da ayrı bir şans ve fırsat.bu tür olasıklıklar aslında ülke gençliği ve hedef kitle açısından büyük bir iyilik keşke her platform böyle olsa.şuan instagramda zaman öldürüyor olmak yerine şuan nacizane görüşlerimi paylaşıyor olmak bir nevi sözlük yazarlığı yapıyor olmak büyük keyif.

0

bir soruya cevap vereceğin zaman o soruyla alakalı ne kadar uzun cevap verirsen o kadar çok para kazanırsın. ikinci olarak altın sorularda cevap yazdığın zaman, normal bir soruda kazandığın kazancın %20 sine kadar daha fazla kazaniyorsun. örneğin; bir soruya cevap yazdığın zaman 10 kuruş mu kazandın. altın sorularda 12 kuruş kazanırsın aynı uzunluktaki bir cevaptan. daha uzun yazarsan daha fazla kazanırsın. hele iki gündür olan x2 kazanç olayı var. yarın son. bir soruya verdiğin cevaptan ne kazanıyorsan iki katını kazanıyorsun. uzunca bir cevap verdin. 50 kuruş mu kazandın. x2 olduğu için 1 tl kazanç yansıyor. 78 kuruş mu kazandın 1.56 tl olarak hemen yansıyor. sırf bu x2 olayından dolayı çok kişi kazançlarını katladığını düşünüyorum.

0

yapılan yorumlamalara göre ve tabi kendi anladığım kadarıyla ne kadar net cevap ve uzun cevap yazarsan o kadar iyi mesela evin karşındaysa sen düz gitme dolanabildiğin kadar dolan en uzun ama güzel yerden git:)

0

cevap yazdığında yazdığın cevabın uzunluğuna göre kazancın artıyoe. birde bu uzun cevap vermeyi altın sorularda dene bakalım bu uzun cevap yazmayı.. orada normal sorularda kazandığından daha fazla kazanıyorsun

0

bol bol soru sorarak ve cevap yazarak. ayrıca altın sorulara cevap yazmak da önemlş. bir de cevapları mümkün olduğunca uzun tutarsan daha fazla para kazanırsın

0

bunu bizim size sormamız gerekiyor

0

ne kadar özgün ne kadar uzun sorular cevaplarsanız o kadar çok para kazanabilirsiniz

0

altın sorularda takil ve uzun verilen cevaplar biraz daha fazla kazandırıyor