4

sorumani üyeleri ve sorumani açıklamaya bakar mısınız?

sorumani bence her üye olanı kabul etmeyin degisik değişik insanlar geliyor. bence siz onay sürecinden geçirin yeni üye olan insanlar mantıklı bir cevap yazsın beş tane imla kurallarına uysun 5 cevaptan sonra siz onaylayıp üyeliğini aktif hale getirin. sadece yeni uyeler için ama bu ne dersiniz bence djdjdk bu şekil yazan insanlara göre mantıklı yani. herkes üye olmasın.

13 cevap
0

evet bence de kanka... 10 cevap versinler mesela. ama cevaplari gozukmesin. eger sorumani yonetimi bu verdigi cevaplari onaylarsa bu yazdiklari cevaplarin kazanclari daha sonradan yansitilabilir. en azindan bu random atanlara karsi, soruyla alakasiz cevap verenlere karsi bir onlem olmus olur.

0

aslında ona sürecine gerek yok zaten bu kişiler zaten kendilerini yazdıkları cevaplarla ele veriyorlar ne kadar doğru ne kadar yanlış veya kopya içerikli varsa veya başkasını rahatsız ediyorsa bunlar sorumani ekibinin önüne düşüyor veya buradaki arkadaşlar bildiriyor kolay kazanç elde etmek veya işine gelmedikleri için böyle dandik dandik cevaplar yazarak kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor zaten ilk kez yapanlar uyarılıyor ikincisini tekrarlayanlar uzaklaştırılip banlanıyor.

0

kolay yoldan emek vermeden kazanayım derdin de

0

o kişiye özelden mesaj atıyorum, bir yanlışlık olmalı diyor.. e ben yalan mı söylüyorum gir cevaplarına bak diyorum daha birşey diyemedi o kişi.... yakalanmayacaklarını mı zannediyorlar anlamadım ki.

1

aynen poyrazim kesinlikle haklısın. yeni üye olanlar genel olarak bazıları hariç hep random atarak para kazanmaya çalışıyor. ancak onlar bilmiyor'ki site ekibi 25 tl olunca ödeme talebi bulunulduğunda incelemeye girdiklerini,onlar bedavaya site para dağıtıyor diye biliyor. herhalde umarım site ekibi bu soruna bir çözüm bulur.

1

bencede çok haklısınız.adam yeni üye olmuş başlıyor ilk günden saçma sapan cevaplar yazmaya .öyle olmaz ki.gördüğünüzde siteye mesajla bildirin bence.ben öyle yapıyorum. adam ççdkkkllllllxwmz gibi şeyler yazıyor.anlamadım gitti.bu özürlüleri

1

arkadaşlar sorumani şu an yok herhalde birazdan geldiğinde banlanir. merak etmeyin hak geçmez hani sadece böyle yapanlar benim ve sizlerin sınırını bozuyor sadece bu kadar.

1

al bitane daha böyle yaparak para alacaklarını mı sanıyorlar inceleme yapılıyor verdiği cevaplara boş yere zaman kaybı yaşıyorlar bence adam akıllı cevaplasalar kazanacaklar ama yok işte

2

bir de cevabını bilmedikleri şeylere saçma yorumlar yapanlara deli oluyorum

0

yeni yeni diller ögreniyoruz sayelerinde gjskjdfkjsadfjasfjas şeklide nasıl bir dil anlaşyışları var çzömekte zorlandım açıkçası

1

emek hırsızı diye başlık attım bende. sabahtan beri girdiğim sorularda sürekli karşıma çıkıyor bence bizim emeğimize saygısızlık yapıyor hakkımıza giriyorlar. bence tespit edilip üyelikleri iptal edilmeli. anlamsız cümleler dizisi yazanlar da çok sinir bozucu.

1

aynen ya çok haklısın saçma sapan şeyler yaziyorlar sinirim bozuluyor kimden bahsettiğini biliyorum gerçekten önemli bir noktaya degindin bide bir sorudan birsürü soru çıkaran insanlara da bir dur denmeli yani .

1

bence böyle mantıklı en azından millet üye olupta değişik değişik hareketler yapmamış olur. bu sadece bir fikir gerisi size kalmış sorumani böyle insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor değişik değişik hareketleri var.