0

çok kaçtım. tavuk döner için, gezmek için uyumak için aslında okula gitmediğimi farkediyorum şu an . (zuhahaha şeklinde smile) bizim neslin çoğu böyle ama okulda mahallede tesis yoktu nabalım.. (üzgün smile)

0

daha bugün kaçtm artk normalleşti hayatımda devamsızlığım tavan yaptı ne yapıcam onu düşünüyorm :d

0

evet bir kaç defa kaçmıştım ama bedelini çok ağır ödedim hem okul ceza verdi hemde ailemden ceza yemiştim.

0

o kadar çok kaçtım ki neredeyse okul bitmek 9zereydş ben ortada yoktum yani hatta okul başlar başlamaz daha ilk iki ay geçmeden devamsızlık hakkımı doldurduğum zamanlar olurdu bayılırım okuldan kaçmaya sevemezdim çünkü örgün eğitimde olurken okula gitmeyi orda rahatsız olurdum çevreyi sevmezdim bir türkü keyif ağlamazdım bu sebepten dolayı da devamlı okulda kaçardım bu konuda sorunlu bir çocukluk evresi geçirdim ve okulu bıraktım ileriki aşamalarda daha sonra açık liseye yazıldım ve okula devam ettim sonra da üniversiteye giderek örgün eğitimde okudum ç inanın çok güzeldi lise bir yana üniversite hayatımı öyle özlerim ki. lise dönemimde de açık liseyi severdim zaten örg9ne bir türkü ayaak uyduramıyordum

0

okuldan fazla kaçan bir öğrenci değildim ama bir defa kaçmıştım arkadaşlar yüzünden.

1

yani okulun son günleri hep kaçardım. çünkü fazla devamsızlık olmadığını için kaçardım.

1

evet okuldan kaçıyordum. ama beden dersinden kaçıyordum. gerçi pek kaçma da denilmez. çünkü ailemin hep haberi oluyordu. hiç okula habersiz gitmemezlik etmedim.

0

kaçmak denirse kaçtım. öğlenden sonra derse girmeyip gider yemek yerdik.

0

bende kaçmadım hiç lise hayatımda okuldan kaçmadım ama gitmedim ilk 2 ayda 20 günlük devamsızlık hakkımın 19 unu tamamlar sonra hep giderdim okula okula gitmemezlik yaptım ama kaçmadım :)

0

hayır hayatımda hiç kaçmadım ve bundan gayet memnunum