0

cevapsız çok soru var daha? önceden cevapsız sorular kalmazdı?

neden kaynaklanıyor bu sebeb sabahtan beri belki 50 tane cevapladım beyin bedava modu aktifken açılmış geri bence bitse daha iyi olmaz mıydı 14 15 günlük sorular bile var

14 cevap
0

beyin bedava nedir.. hic anlamiyorum.. nasil soru sorulur hic anlamadimki

0

bu sorunun cevabı çok basit o kadar çok saçma soru var ki cevaplamak içimden gelmiyor. örneğin adam sormuş su veya bu kimdir. ben bu soruya cevabı uzatamam o yüzden yazmam evet bazı soruları araştırmak hoşuma gidiyor özellikle de tarih soruları

0

evet gerçekten cevapsız çok sorum var cevabını bilmiyorlar demekki arkadaşlar ben de cevabını bilmediğim soruların içine bakıyorum da kimsenin cevap vermediğini görüyorum bilgi edinmek istiyorum merak ediyorum ama kimse cevap vermiyor önceden nasıldı bilmiyorum ben bu sitede bu platformda oldukça yeniyim ama elimden geldiği kadar hiçbir sorunun boş kalmamasına dikkat ediyorum.demek insanlar o soruların cevaplarını bilmiyorlar yani ben kendi düşündüklerimi söylüyorum ben kendim bilmediğim soruları cevaplamıyorum yoksa diğer insanların yaptığı gibi saçma sapan bir sürü cümle kurup sadece kazanacağını etmek için bunu yapabilirdim ama yapmıyorum evet ben de merak ediyorum umarım birileri o sorulara cevaplar da ben de gerçek cevabın ne olduğunu öğrenirim.

0

aslında ben buraya geldiğimden beri en çok cevapsız sorular görüyorum ve bunun nedeni de çok soru sorup az cevap verdikleri için cevapsız sorular çok oluyor cevapsız sorular yüzünden beyin bedava modu geliyor yani yaklaşık bir aydan fazladır ben bu sitede vakit geçiriyorum bu bir ay içinde en çok beyin bedava modu aktiftir hep beyin bedava modu vardır şu anda da demek ki kimse cevapsız soruları cevaplamadı içinde beyin bedava modu kalkmıyor bende kaç gündür cevapsız sorulardan gidiyordum ama bugün pek fazla cevapsız soruları cevaplamadı mi yine de yani bayağı cevapladım ama her günkü kadar değil çünkü artık bu cevapsız sorular gerçekten cevap bulamıyorum ve birçok soru alakasız sorulardır ve hiçbir şekilde cevabını bulamadığın sorulardır.

0

bence insanlar bilmedikleri sorulara bakmıyor araştırmıyorlar. ben de mesela genelde fikir sorulan veya bildiğim sorulara bakıyorum. bu yüzden çok cevapsız soru kalıyor sanırım. daha çok fikir sorusu sorulurs daha çok cevap verilir diye düşünüyorum.

0

aynen ya mesela benim 4 gün önce sorduğum bel fıtığı nasıl tedavi edilir? sorusu hiç yanıt almamış. insanlar daha çok sorulara yöneliyor neden böyle yaptıklarını şahsen ben anlayamıyorum yani cevap yazsalar daha fazla para kazanacaklar her soruda sabit 2 kuruş kazanıyorlar ama cevaplarda bu böyle değil cevaplarda ne kadar uzun yazı yazarsanız o kadar çok para kazanırsınız. hadi illa sorulara yöneleceksiniz biraz da cevap verin böyle olmaz ki. adamın birini gördüm çok az cevabı var ancak binleri geçmiş soru sormuş. bu böyle devam ederse zaten daha çok artar sorumani ekibinin bununla ilgili bir şey yapması gerektiğini düşünüyorum ben şahsen.

0

cok soru sorulup az cevap verilmesinden kaynakli bir durum malesef. benim gibi cevapci arkadaslar vsrdi. eskilerden hepsi. simdi hic biri yok. sade e ben, ayibogan ve muffin kaldik tam anlamiyla cevapci olarak. yani baska arkadaslarda cevap veriyor ma onlar begin bedava kalksin da soru da sorayim dersinde olanlari var aralarinda. yoksa hakkiyla cevap yazan bu kadsr kisi variz.

1

aslında birçok yazarların çok soru sorup çok az sayıda cevap verdikleri için cevapsız sorular sitede birikiyor ve hal böyle de olunca site beyin bedava moduna giriyor yani bir çok soru soranlar sanki kendileri bilmiyormuş gibi sadece soru soruyorlar biraz cevap da verseler yani cevaplardan da gayet güzel kazandıklarını görecekler ama maalesef birçok yazar görüyorum ki en çok soru soruyorlar demek soru onlara daha basit geliyor ben çok merak ediyorum beyin bedava modu geldikleri zaman bu yazarlar acaba ne yapıyor siteden hiç soru sormadığı için aktif olmuyorlar mı çünkü normalde hiç cevap vermiyorlar ya hiç olmazsa beyin bedava modu geldiği zaman kendi sorularına cevap versinler burada iyi olurdu.

0

sürekli soru sormalarından dolayı beyin bedava modu sürekli aktifleşiyor. hatta son zamanlarda hiç kalkmıyor desem yeridir. bunun sebebi de 60 cevabı geçen yeni yazar arkadaşlar hemen soruya yöneliyorlar. bu da sitede beyin bedava modunun kalkmasının üstünden daha bir saat bile geçmediği halde hemen devreye girmesine sebep oluyor. bu da yazarların siteye girmemesine sebep oluyor. umarım sorumaniv yönetimi bu konuda bir çözüm üretir.

0

bazı soruların cevap vermek zor cunku zor sorular geliyor insanlar bilgi sahibi olmadgi için daha kolay ve basit sorulara yöneliyor.hemde onceden üye sayısı az olduğundan sorular azdı cevap vermek basitti .şimdi çok üye olduğundan soru sayıda malum gün gectikce artıyor.

0

beyin bedava modu çok uzun sürdüğü için olabilir.bence insanlar soru sormaya daha çok önem veriyor. bu sitede aslında biraz cevap vermeye öğrenirlerse cevap vermenin daha kazançlı olduğunu görüp soru sormayı bırakacaklarını düşünüyorum.

0

yani çogu sorular gereksiz zaten herkes cok yorum yapabilecegi sorulari cevapliyor diger sorularin cevapsiz kalmasi cok normal. bazen bilimsel soruyolar kisacik cevapli sorulari kimse cevaplamak istemiyor hakli olarak.

0

sebebini şöyle söyleyeyim. soru sormak malum 2 kuruş. cevap vererek niye uğraşıyım, sorularımı ard arda sorarım kazancıma bakarım mantığı var. ve yine biz hemoru sorarken hem de cevaplara yüklenirdik. yarışmalar çok sık olduğu için onların da etkisi vardı diye düşünüyorum. şimdi o yarışmalar pek yok. bu sebeplerden kaynaklandığını düşünüyorum.

0

platform büyüdükçe soru oranı ve cevapsız kalan soru oranı artıyor . buda demek oluyor ki platform öncekine göre dahada büyüdü . bizim yapmamız gerekende sorulara cevaplar verip boş olmasını önlemektir .