0

uçağı tercih ederdim eğer uzun bir yol olacaksa imkanım da varsa tabiki uçakla gitmek isterdim hem havadan aşağıyı seyretmek hemde daha kısa yol çekmek rahat gitmek açısından çünkü uzun yolda otobüs gerçekten çok yorucu oluyor devamlı oturmaktan heryrrşniz ağrıyor çok sıcak oluyor insanlarla iç içe oluyorsunuz ondan dolayı basıyor sizi. ama uçak daha rahat ve konforlu uzun yerlere daha kısa sürede gidiyorsunuz ve daha kısa sürede ve havadan izleyerek görerek ulaşıyorsunuz

0

uzun bir yolculuğa çıkacaksam uçağı tercih ederim. uçakla yapılan yolculuk zamandan ve paradan tasarruf sağlar.

0

benim yolculuklarım genellikle uzun oluyor zaten. ben uçak kullanamıyorum çünk yükseklik korkum var ve tanıdığım kimse de olmayınca daha da korkuyorum binmeye. bu nedenle hep otobüs kullanıyorum. ama otobüsle uzun yolda seyahat etmek işkence gibi bişey. uyumak istiyorum uykum gelmiyor. kalkıp biraz gemek istesem ara vermeden bir yere gidemiyoruz. koltuğu arkaya doğru indirince arkadakiler rahatsız olacak diye korkuyorum zaten çokta inmiyor. başımı koyacak bir yer bulamıyorum.

0

uzun bir yolculuk için uçağı tercih ederim daha kısa sürede gideceğim yere varırım otobus çok yorucu oluyor bacaklarım ağrıyor rahat oturamıyorum çok uzun zaman da gideceğim yere varırıyor

0

daha önce uçağa hiç binmedigim için bilemiyorum ama uçağı tercih ederim çünkü otobüsle yol git git bitmiyor. eğer akşam yolculuğu olursa daha güzel oluyor.

0

uzun yola çıksam ben tabiki ilk tercihim benim ucak olur.otobüsle git git yol bitmez gercekden.sağlıklı ve güvenli gitmenin yolu ucaktir.

0

otobüsü tercih ederim uçakta kaza olsa mazalah kurtulma şansı olmaz ama otobüste az da olsa şans olur

0

otobüs tercih ederim yol izlemeyi sevdiğim için daha çok hoşuma gidiyor uçaktan pek bi keyif alamiyorum

1

uçağa binmedim, biraz tedirginim bu konuda. eğer güzergah uygun olursa hızlı treni tercih ederim. keşke her yere olsa, çok sevdiğim bir yolculuk şekli.

0

uçağı tercih ederim. otobüs zaman kaybıdır.

0

kendi aracımı tercih ederim. ne zaman istersen mola ver, ne zaman istersen çek bir yere dinlen.