0

öncelikle nerede kullacağına göre değişir oyun için alacaksan tablet öneririm çünkü taşınabilir ve dizüstü bilgisayar kadar yer kaplamaz hem dizüstü bilgisayarda yapabileceğin işlemlerin çoğunu tablettinde de halledebilirsin telefonum kırıldığı zaman ailevi parasal durumumdan dolayı bir kaç ay telefonuz kalmıştım yardımıma okullarda verilen general mobile tablet koştu pek te iyi sayılmasa da bütün işlemlerimi orda gördüm whatsapp instagram gibi uygulamalarımı yükleyip telefon sıkıntımı bi nebze de olsa indirdi tablet almak istiyorsan da xiaomi marka almanı öneririm şuan onu kullanıyorum ve çok memnunum iş yeri falan işletiyorsan dizüstü bilgisayar alman daha mantıklı olacak dizüstü alacaksanda yüksek model almanı öneririm fiyat bütçenin yetmiyorsa hiç düşünmeden tablet al derim

0

eğer oyunlarla pek işiniz yoksa tablet diyebilirim lakin elbette bilgisayarın da daha kullanışlı olduğu alanlar vardır

0

diz üstü daha kullanışlı tabletler kendini biraz daha geliştirmesi lazım

0

oyun vb işler icin masaustunu oneriyorum

1

film falan izlemek için diz üstü bilgisayar ama kolay olarak taşınması veya çantada rahatlıkla saklanması. her an kullanma kolaylığı sağlayan tablet şu an daha iyi.

1

tablet taşınabilirlik olarak belki daha mantıklı ama dizüstü bilgisayarın yapabileceği şeyleri yapamaz. bu durumda dizüstü bilgisayarın daha kullanılabilir olduğunu düşünüyorum.