0

yengeç burcu 21 haziran ve 30 temmuz aralığına denk gelen bir burçtur.yengeç burcunun elementi su, uğurlu rengi beyaz ,uğurlu günleri pazartesi ve perşembe ,uğurlu sayıları 2 ve 3 ,uğurlu taşları safir taşı ve zümrüt ve en büyük tutkuları ailelerine ve arkadaşlarına göz kulak olmak tır.
yengeç burçları genellikle duygularıyla hareket eden burçlar oldukları için fazla kalabalığı girmekten hoşlanmazlar ve bunda zorluk çekerler.yengeç burcu ay tarafından yönetilen bir burçtur ayın döngüsü yengeç burçlarının iç dünyalarındaki gizemli yönlerini çok daha fazla derinleştirir ve onların kontrolleri dışında yaşanılan ve anlık gelişen duygusal değişimler yaşarlar. yengeç burcu fazlaca enerjik bir burçtur.yengeç burçları nerede olurlarsa olsunlar her zaman kendilerini güvenli hissedebilecekleri rahat ortamlarda yaşamak isterler. ailesel hayatlarını oldukça fazla önem verirler. değişimi severler. yengeç burçlarının duyguları her zaman mantığının önüne geçer.
yengeç burcu kadınları gerçekten aşık oldukları zaman çok büyük bir tutkuyla bağlanırlar. yaşadıkları bu aşk başlarda çok güzel görünse de bir zaman sonra sembolik ve bağımlılık derecesinde bir ilişkiye dönüşür.
yengeç burcu kadınları için kendilerini mutlu ve huzurlu istedikleri yerde evleridir. evler onların daha doğdukları yerlerdir. her zaman sessizlik arayışında olanlar kalabalıktan ve gürültülü ortamlardan hiç hoşlanmazlar.

yengeç burcu erkekler ise aşık oldukları zaman kendilerini kaybedecek derecede tutkulu ve o kişiye adanmış bir partner olurlar. samimi ilişkiler kurmaktan hoşlanırlar ve aşırı derecede sahiplenici ve fazlaca kıskanç kişilerdir.kendilerinin sahip olduğu kişilerin ellerinden kaçıp gitmesinden çok fazla korkarlar.
yengeç burcu erkekleri annelerine fazlaca düşkünü ana kuzusu denilen türden erkeklerdir. evlerine oldukça düşkün olan erkeklerdir kendi kişisel alanlarını bağlı ve saygılıdırlar. miskinlik yapmaktan hoşlanırlar ve rahatlıkla oldukça düşkündür ler.
yengeç burçlarının en iyi anlaştığı burçlar boğa , akrep ve başak burçlarıdır.

0

yaşamlarındaki her konuda aşırı derece hassas , alıngan ve kuruntulu olan yengeçleri tanimlayan sözcük hissederim'dir. sorumluluk duyguları çok gelişmiştir . her işte olağanüstü olan ayrıntıciliklari işlerinde mükemmelletciligi getirir . aynı sorumlulukları karşısındakinden de beklerler . yengeçler duygudalliklari ve duyarlılıklsriyla tanınırlar . çevresindeki her insandan da aynı hassasiyeti bekledikleri için kolay geçinir tipler değillerdir. iyi günlerinde neşeli , iyi kalpli ,yardımsever , düşünceli ve anlayislidirlar. fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilirler . yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmelerine karşın bunu pek belli etmezler . kendilerini herhangi bir şekilde inciten kişileri zor bağışlarlar ve yapılan hareketi asla unutmazlar . yengeçler müziğe ve dinsel konulara karşı ilgilidirler. sabırlı olan burc tartışmalardan kesinlikle hoşlanmaz . duygularını sessiz bir şekilde saklarlar.

0

ben yengec burcu olmam uzere :) yengec burucunun sayılamayacak kadar cok ozellıgı bulunmakta sadece bır kac tanesını solıyeyım cok kıskanclardır ve cok kendısıne ait bır seyın ellenmesınden bıle hoslanmazlar