0

yani ben kazançlar ama devamlı bakan bir insan değilim.. çünkü bakınca ya diyorum az kazanmışım diyorum onun için bakmıyorum yani şöyle bir şey var. belki cevapladığınız sorular siliniyor olabilir. mesela sorulan soruya göre cevap vermiyorsanız siliniyor yani bildiğim kadarıyla belkim benim de verdiğim cevaplar siliniyordur bilemeyeceğim şu an ama dediğim gibi bakmadığım için bilmiyorum etki ediyor mu, etmiyor mu? diye öyle birkaç kez bakmıştım az kazandım artık bir şey diyemeyeceğim yani bilemiyorum neye cevap verdim neden az bir kazanç aldın bilemiyorum onun için demek ki cevap verirken de mantıklı cevaplar vermek çok önemli yani elimden geldiği kadar mantıklı cevaplar vermeyi tercih ediyorum dediğim gibi bakmadığım için öyle bir sorunla karşılaşmadım.

0

bir kuruşunda altında kazandırabiliyor yazdıklarımız.. yani belli bir karakter sayısına bir kuruş filan kazandırıyor

1

dün ben %20 lik bir soru cevapladım ve normal soruya verdiğim cevaptan daha uzun yazdım. normal bir cevapdan az kazanç yansıdı ve ben çok şaşırdım. ara ara oluyor böyle şeyler, ya dacevaplarımızın silindiği bir ana denk geliyor bilemiyorum. ama bende bir kaç kez şaşırarak şahitlik ettim bu duruma.

0

aynısı zaman zaman bana da oluyor. acaba yüzde beşlik sorulara dört cevaptan sonra puan vermiyor mu diye düşünmüştüm.

0

arkadaşlar ben çok dikkat ediyorum cidden bi etki etmiyor.

0

etki ediyor aslında kazançlarda ondalık yüzde gösterdiği için göremiyorsun anca o anki cevap 0,005 gibi rakamlara denk gelince göremiyorsun kazançları yüzdelik oalrak gösterse göreceksin aslınd a

0

o bende de oluyor maalesef.
aninda yansimiyor.su sekilde oluyor;
1 soru cevapliyorsun,kazanc yansimadi ya.ikinci cevapladiginda yansiyor;2 kurus seklinde.