1

yani ben de bu soruna katılıyorum gerçekten biraz bizimle ilgilense iyi oluyor. çünkü bu günlerde gerçekten bayağı kazanç azaldı ve sürekli beyin bedava modu var ve insan sürekli cevap vermekten canı sıkılıyor bazen insan soru daha sormak istiyor ama beyin bedava modu olduğu için soruda soramıyoruz cevapsız sorular da bayağı zor sorulardır ve tek cevaplık sorulardır o soruyu araştırmak gerekir ve sorunun cevabı bulana kadar baya zamanımızı alıyor ve kazancın az olduğu için de fazla zaman harcayıp az kazanıyoruz bana göre cevapsız soruları cevaplandığı zaman kazancın iki kat olması gerekiyor. öyle bir şey olursa gerçekten bizim için çok iyi olurdu ve site içinde çok iyi olurdu o zaman herkes cevapsız sorulara cevap verip daha çok kazanç sağlardı ve bir daha beyin bedava modu gelmezdi ya da bazı üyelerin çok soru sorup az cevap veriyorlar o çok soru soran yazarlar sorunlarına limit koysa limit soruları bittiği zaman cevap vermeye çalışsalar daha güzel olur çünkü ben bir aydan fazladır bu siteye katılmışım sürekli en çok iki kişinin sorularınızı cevaplıyorum biri şu anda sanırım bantlanmış ama halen de soruları sitenin anasayfasında en az her baktığımda 7 tane sorusu gözüküyor bunun gibi birkaç tane üye daha var onların seviyesine bakıyorum ne kadar soru sormuş ne kadar cevap vermiş gerçekten cevap sayıları çok az ve soru sayıları hem de çok fazla yani bunun için gerçekten artık biraz yazarlarla ilgilenip bu sorunu düzeltmeleri çok iyi olur.

1

sorumani bizi hepten unuttu. ne zamdan haber var, ne yarışmalardan, ne de kazanç katlayan uygulamalardan. bazen boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum. yeni yılda eski motivasyonuma kavuşamadım bir türlü. en azından günlük bir lira yapar telefon faturamı çıkartırım diyordum ama artık zorlanıyorum. bir zam herkese iyi gelecek gerçekten, umarım sesimizi duyan olur.

0

ben de tabii ki 2 kat kazançlara katılıyorum ama sorularda olmasa bile cevaplarda en az minimum 2 kuruş olmasını istiyorum bu iki kat kazanç durmadan aktif ama bunun hani insanlara daha çok faydalı olmasını istiyorsan arki kazanmalarının istediklerini düşündüğüm için böyle yapıyorlar ama 15 gün veya 1 ay bu şekilde yaparsa var bence insanları ihtiyacını daha çok gidecekler diye düşünüyorum çünkü zam olmadığı zaman insanlar kazanç konusunda biraz altta kalabiliyorlar bu yüzden insan belki ne kadar yazarsa yazsın içten belki gelmiyor bazen de mecburiyetten oldukları için düşünüyorum ama ya 1 aylık bir çift kat kazanç olsun ya da 15 gün hiç kesilmeden veya iki kuruşluk bir artış olsun diye düşünüyorum verilen cevapları o zaman insanların alakası gerçekten inanıyorum ki daha fazla artıracaktır benim düşüncem bu eğer farklı düşünenler varsa da saygı duyarım bu iki kat kazançtan sonra gel bir iki kat kazanç daha olsa veya zam gelse mükemmel ötesi olur.

0

sitede son zamanlarda iki kati kazanc oluyor pes pese. yani zamdan ziyade bu sekilde daha iyi kazaniyoruz ama. gerci zamda olsa fena olmaz ama sitrnin kazancini suan bilemiyoruz. o yuzden illa da zam yapsinlar diyemiyorum. buna da sukretmek lazim.

0

bence biraz zam olsa daha güzel olur çünkü bu parayı mesala 40 kelime 2 kes ile yapsalar daha güzel bence bu 2 kat kazanç çıkıncaya 3 kes ile daha fazla para kazanır diye düşünüyorum.

0

haklısın tabiki sana katılıyorum öyle yüz tl iki yüz tl değil baya baya zam bekliyorum

0

bende bekliyorum zam tabiki sorularada cevaplarada.ama suanlik bir etkinlik yarattilar 2 kat kazanc die bunu daha sık yapilmali yada kuruslar artmali diyorum.

1

yeni yılda asgari ücrete bile zam geliyor. belki sorumani sitesi de bir sürpriz yaparak sevindirir kullanıcılarını. yarışmalar ve iki, üç kat kazanç uygulamalarının yanında, kazançlara kalıcı bir zam hiç fena olmaz. motive edici olur ve herkes daha heyecanla kazanmak için çaba sarf etmeye devam eder. ama site yeni olduğu için bu ne zaman gerçekleşir bir öngörüm yok. bunun cevabını bize ancak sorumani site yönetimi verebilir sanırım.

0

yani bilmiyorum zam gelse iyi olur ama bakacağız bekleyip göreceğiz yani onlar daha iyisini biliyor tabii yani kim istemez ki kazançlar biraz yükselsin tabii ki de herkes ister dediğim gibi yarışma olacak bakalım bu nasıl bir yarışma olacak kimin nasibinde varsa herkes onu alacak. inşallah ben de kazanırım gerçekten para ya şu an çok ihtiyacım var. öyle böyle değil yani zaten buradan kazandım para ile direk hastaneye gitmeyi düşünüyorum.. çünkü benim hiçbir sosyal güvencem yok başımda migren var. gerçekten çok kötü bir şekilde ölüyorum yani çok kötü bir şey zaten o baş ağrısı bir de gözlere vurması gerçekten de çok kötü ama belkim sorumani ilerleyen zamanlarda kazançları yükseltebilir bekleyip görmekten başka hiçbir çaremiz yok. en iyisi bekleyeceğiz belki bizim sesimizi duyar en azından kazançları yükseltmiş olur tabi şimdi şöyle bir şey de var reklam gelirleri eğer kazanıyorlarsa ve bizler reklamı tıklamamız lazım şahsen ben kendi adıma söyleyeyim ben reklamları tıklıyorum yani gelirleri yüksek olursa eminim ki bizlere de kazançlar için zam yapacaklarını düşünüyorum. neden yapmasınlar sonuçta bu site diğer siteler gibi değil. yani bence çok güzel bir site zaten bu siteye onun için çok seviyorum ve ben burada gerçekten iyi bir para kazandım sonuçta ekmek param oldu yani evde boş boş oturmaktan bence daha daha iyi yapmazsa da canları sağ olsun diyorum. en azından yarışma yapıyorlar ,bakalım bekleyip gorcez.

0

yarışmaya odaklanıyorum şuan... fena geliyorum yarın akşama.. bomba gibi geleceğiiiimmm. :)

0

sorumani zammından bahsettim çünkü iki aydır aktif bir site ancak hala kazançlar aynı reklam geliride alıyolarlar.ancak kazançlara bir etki yok ben artık zam yapmanın zamanın geldiğini düşünüyorum.