0

tabiki sağlık herşey den önemlidir önce sağlık gelir sonra para gelir. diyelim paranız var ama para ile sağlığınız yerine gelmiyor yani para hiçbir işe yaramıyor malesef önemli olan herşey den önce dağlıktır. çok paranız olabilir ama sağlığınız yoksa eğer iyileşemezsiniz. sağlık herşeyin üstündedir sevdiklerinizin sağlığı sizin sağlığınız. para bir araçtır insanın hayatını idame ettirebilmesi için gereklidir ama sağlığınız yoksa eğer paranınds bir kıymeti yoktur çünkü paranız ile mezara giremezsiniz.

0

tabiykide sağlık çok çok daha önemlidir paran olsun ama sağlığın olmasın nasıl harcarsın ki

0

tabiki saglik onemlidir ama unlu bi filozof insanlar para kazanmak icin sagliklarindan olurlar sahliklarini kazanabilmek icin paralarindan olurlar der

0

her zaman için sağlık daha önemlidir. sağlıklı olduktan sonra gerisi zaten gelir.

0

tabi sağlık önemlidir. para olupta bir çok hastalığa çözüm bulunamıyor yada insan yatalak kalıyor parası olduğu için. önce sağlık olmalı bence.

0

bence sağlık daha önemlidir paraya kıyasla çünkü sağlık olmadıktan sonra dünya kadar paran olsun kullanamazsın para her şekilde olabilir yani çalışırsın çok olmaz az olur ama sağlık öyle değil sağlık çalışınca olmuyor ele geçen bir şey değil o yüzden kadrini kıymetini bilmek lazım

0

sağlık olmayınca parayı napsin ki insan ilk önce sağlık tabiki. tabi sağlıkta parayla oluyor artık o da ayrı konu ama neyse .

0

saglik olmadiktan sonra parayi nryleyeyim. :)

0

tabiki oncelik saglik daha onemlidir,sonrasinda ise para.
sagliginiz olursa parayi zaten koleniz yaparsiniz.:)