0

bilmiyorum. yani ben bu ülkeyi artık anlamış bile değilim. suriyeliler geldi iş bulamaz olduk iş bile yok artık piyasada herşeye zam yapıyorlar. yakında taş kaynatıp yicez bunların yüzünden kadınım biri bile geçenlerde haberlere çıktı ben çocuğuma iyi bir yemek yediremiyorum bugun yemek olarak makarna var diyordu haberlerde falan. hani hiç bizleri düşünmüyorlar herşeye zam yapıyorlar kendileri bolluk içinde yaşıyorlar ozaman sizde oy vermeyin ki gitsin yani. bence bu hayatta geçinmek çok zor şu an benim eşim bile işsiz yani iş bile bulamiyor., çünkü iş falan yok artık.

0

hiçbir fikrim yok bu böyle nereye kadar gidecek dicek yapicak birşey bulamıyorum artık . arkadaşın biri ek iş demiş ama insanların artık yaşam sürdürebilmek için çalışmaktan canı çıkıyor benim eşim 12 13 saat çalışıyor ben evde çocuk bak ev işi yap zaten kosturuyorum evet bir yandan siteden 3 5 ne gelirse bende kardır diyorum ama keşke buradan alicagimiz 25 30 lirayla gecinebilsek tabiki bunada şükür şükretmek lazım ama bu devirde hiç birşeye para dayanmıyor .

0

ek islsr yapacaksiniz..
sorumani sizin icin bir alternatif.
suan sorabildiginiz kadar soru sorun ve cevaplayin..
beyin bedava modu aktif oldugunda ise; birsuru cevaplanmamis soru var,internetten arastirma yapin uzun uzun cevaplayin.
suna insniyorum ki;gercekten emek harcandiginda,sorumani sizi yari yolda birakmiyacaktir..:)

0

bunlar iyi günlerimiz esas kriz nisan ayından sonra geliyor. ülkemizi ve bizi hiç iyi günler beklemiyor. çocuklarımız için gelecekten çok kaygılıyım.