0

bence lise ortamı daha gırgır samata geçiyor o yuzden lise ortamı daha guzeldir fakat lise bitince liseden kimse birbirini arayıp sormaz 1 yada 2 arkadasın olur o donemde onun dısında kımse olmaz daha da o yüzden lise arkadaslıkları kıymetlıdır.

0

üniversite ortamı diyorum. lise ortamı da oldukça güzeldi ancak ben o dönemler pek keyif alamıyorum. ergenlik malum. bu yüzden benimi için üniversite ortamı daha keyifli ve daha güzel geçmişti. arkadaşlarımla olan bağım olsun onlarla anlaşmak okula gitmek çok güzel çok farklı bir ortamı hele ki şehir dışında okuyorsanız. ilk yılımı yurtta geçirmiştim ve okul şehrin ilçesi de kalıyordu. her gün yol gidip gelmekten biraz zorlanmıştım. bu yüzden de ikinci yılım da kendime ait bir ev tuttum üst katım da da yakın gördüğüm bir sınıf arkadaşım vardı o bana gelir ben ona giderdim beraber çok vakit geçirir eğlenirdik. yani üniversite dönemi beni için dönüm noktasıdır diyebilirim çok eylendipim hayattan gerçekten keyif duyduğum en güzel dönemlerdi benim için.

0

ikisinin yeride o kadar ayrı ki anlatamam.

0

bence üniversite ortamı. lisede daha değişik tipler oluyor. bana göre en azından üniversite ortamındaki insanlar daha durağan.

1

yani lise ortamı daha çok küçüklük şeyle uğraşıyorsun ama üniversite geldiğin farklı farklı insan tipleri tanıyorsun. ikisi de bence insanı geliştirecek ortamlar.

0

bence lise ortamı daha güzeldir üniversite ortamında herkes kendi menfaatinin peşine düşüyor

0

her ikiside farklı ve güzel ortamlar bence üniversitede daha serbestsin ve herşeyi yapabilirsin lisede herkes daha samimi ve ictendir ne şanssızlık ki benim üniversite ortamamim pek yok 55 tane kızın içinde ders yapıyorum ve hepside birbirinden fesat bir kıskanan insanlar yani hiç öyle samimi içten arkadaşlarım olmadı o yüzden yalnızım

0

üniversite ortamida guzeldir ama lise ortami daha samimiydi be..

0

bence lise ortami.zaten o zamanlar kucuksun boyle daha da haylazliga calisiyor kafa.:)