0

yılan yağı içerisinde yüksek omega 3 yağ asidi barındırır . ve bu yağ asidinin eklem ve kemiklere oldukça iyi geldiği söylenir .
ciltte oluşan yaraların iyileşmesine yardımcı olduğu gözlemlenmiştir .
ciltte bulunan iltihaplanmaların önüne geçmesine destek olduğu görülmüştür .
yaşlanma karşıtı bir etki oluşturduğu kırışıklıklar için faydası olabileceği söylenir .
egzamaya iyi geldiği biliniyor .
saç bakımında oldukça etkilidir . çocukken kullanmıştım saçların uzamadina ve köklerin güçlenmesine katkı sağlıyor .
kırık saç uçlarına da oldukça iyi geliyor . kullandıkça göreceksiniz ki saçlarınızın tepesinden yendi saçlar gelecek . saç beyazlamasını da geciktirdigi söylenir . kaşların da birleşmesini sağlar .

0

yılan yağı birçok kemik ağrısına iyi gelir. artrit eklem ağrısı ,kas ağrıları ve gut gibi birçok kronik kemik ağrısı türü ne fayda sağlar. özellikle de içerisinde bulunan omega-3 yağ asitleri sayesinde sert eklemleri gevşeterek iltihaplanmayı azaltır bu yönden çok iyi bir yağdır.yaraların iyileşmesini hızlandırır düzenli kullanılması ile yaraları iyileştirir.kalp sağlığını korur omega 3 yağı içeriği sayesinde kalp krizi ve felç geçirme riskini azaltarak kalbi korur aynı zamanda kalp ritmini düzenler. cilde iyi gelmesi yılan yağının faydaları arasındadır. cildi nemlendirir korur ciltteki soyulma ,çatlama, kuruma ya da iltihaplanmaya yararlı bir yağdır. başka sistemi güçlendirir bu yönden çok iyi bir yağdır. içeriğinde bulunan koruyucu bileşikler sayesinde bağışıklık sistemini etkileyerek hastalıklara karşı koruma sağlar. depresyon artık günümüzde rahatsızlığı depresyona iyi gelir.hormonları dengeleyici etkisi vardır endişeyle kızın olduğumuz zamanlarda az miktarda yılan yağı ile göğsümüzü ovarak rahatlatabiliriz. kan basıncını düşürür.kan basıncının düşmesi ile yüksek tansiyonda düşürülür.egzamaya iyi gelir cilt döküntüleri olarak görülen egzamaya yarar sağlar. özellikle de saça faydası vardır yılan yağının. ben kullanmıştım açıkçası gerçekten saçımı çok faydası sağlanmıştı.

0

ciltteki olan yaralari iyilestiriyor ve cildi nemlendiriyor