0

genelde erkeklere ağlamayı yakıştırmazlar oysa ki ağlamaları gayet doğaldır. bir kadın için ağlıyorlarsa demek ki seviyordur kaybetmek istemiyordur. sonuçta erkekşerde duygulanabilir aşk acısı çektiğinden dolayı da bir kadın için ağlayabilirler.

0

bir adam ağlıyorsa eğer gercek anlamda kadını seviyordur o yüzden de ağlar ve onu kaybetmek istemez .

0

sevdiği için kaybetmek istemediği için ağlayabilir yada hirsindan ağlıyordur belki. kadın terketmiştir gururuna yediremedigi için ağlar. ama öyle iki de bir ağlamasın yani hoş olmaz ,zayıf görünür .

0

sevdiği için sevdiği kadını kaybetmekten korktuğu için o kadın o adamın herşeyi olduğu için ona bağlandığı onsuz yapamıcağı için

0

bir adam kadını için ağlıyorsa bilin ki o adam kadın için doğru kişidir. değer veriyordur hem de kadının tahmin edebileceğinden daha fazla. o yüzden de üzüntüsüne sahip olamaz. bunu herkesin ortasında da yapmaz genelde hep tekken bir müzik açar ve sigara yakar aklındaki düşünceler ve sevdiği kadın ağır basar.

0

sevgisinden ağlar, özlediginden ağlar. ben sevgilimden ayrılırken aglamisti kıyamam ben ona ya . benimle vedalaşırken aglamisti çok acı.

0

bir kadin bir adam icin niye agliyorsa bir adamds bir kadin icin o yuzden aglar özlemisse aglar terkedilmisse aglar. hersey onun aglamadina bahanedir yani gozune sigara dumani kacar sevebi olur

1

kadını kaybetme korkusuyla ağlar. aşkından ağlar, sevgisinden ağlar, birçok sebebi olabilir.

0

bu bir çok sebepten dolayı olabilir. örneğin aşk sevgi hüzün üzüntü mutluluk ve birçok şeyden dolayı olabilir ama en çok aşktan dolayı ağlayabilir çünkü aşık olan insan o kişiye bağlanır düşünsenize evleneceğiniz kadınla hayal kurarken ufak bir sebepten dolayı ayrılıyorsunuz. onun için ağlayıp üzülmez misiniz ? yani kısacası genel olarak aşklarından dolayı ayrılan ve bu yüzden ağlayan kişiler vardır. ama bir yandan sevdiğin bir kişinin ölüm haberini alırsın düşünsenize o zaman da ağlarsın yani ağlamanın bir çok sebebi olabilir

0

adam adına tamamen bağlandığı ve kendini onun bir parçası olarak gördüğü, o olmazsa yapamayacağı, ayrı kalma korkusu nedeni ile ağlar.