0

bulunulan bölgeye doğru hava akımı oluşturulabilir. yada gözlerinize doğru bir fan bağlayıp çalıştırabilirsiniz. kimi ağıza kürdan almak yada sakız çiğnemek yaşarmayı engeller diyor ama denedim hiç bir faydası olmadı.

0

ben sogan dograrken sakız cigniyorum boylece gozlerim yaşarmiyor yada bazen başka seyler dusunup sogani dogruyorum.oylede gozlerim yasarmiyor

1

ya soğanı soyup, bir müddet buzdolabına beklettikten sonra doğramalıyız, ya da 1 dilim doğrabacağımı soğanlar yersek gözlerimiz yaşarmaz.

0

soğan soyarken herkes gibi benimde gözlerim çok fazla yaşarıyor bu nedenle bende bu sorunla baş etmek için birçok çözüm denedim. en etkili yöntem suyu açarak soğan doğramak. su açıkken soğandan çıkan gazlar suyla birlikte akıp gidermiş gibi oluyor.

0

soğan genellikle gözlerimizi çok yaşartır. soğan çok fazla göze zarar verir insanlar gerçekten de çok zorluk çeker yemek yaparken. yemek yapmak onlar için gerçekten çok büyük bir şeydir. yemek yapmak onlar için gerçekten çok büyük bir şey. yemek yapma onlar için gerçekten çok büyük ve çok büyüleyici bir şeyler. insanları gerçekten anlamıyorum onlar nasıl soğan alabiliyorlar diye bu kadar fiyatları çok fazla iken nasıl bu kadar fiyat verip yemek yapabiliyorlar. soğanın genellikle gözüm yaşı atmaması için insanlar limonu ovarak elinde birazcık sonra acısını soğanın acısını giderebilirler. gerçekten soğanın acısı insanı gerçekten gözlerinin şarttır. gözlerinin yaşarması insanların gerçekten de sonra karşı alerjisi sonra karşı sonra soğan karşı alerjisi olduğu çok belli bir şeydir. insanlar soğanı genellikle suyu tutukluyu doğru mu vardır. suya tutularak genellikle soğanı öyle durmak gerekir.açıkçası ben öyle yapıyorum gerçekten çok faydalı bir şey gerçekten de çok işe yarıyor. insanlar bazen inanmayı bilir böyle şeyleri ama gerçekten yapsalar hiçbir şekilde pişman olmazlar. tamam pişman olmadım sonra doğrarken soğanı doğrarken genellikle sürekli suyu tutarım ve hemen doğurmaya başlamak çok yanlıştır. soğan genellikle gözlerimizi yaşanmaması için daha çok farklı şekillerde uygulanabilir.genellikle insanlar soğanı gerçekten de suya tutarak farklı şeyler vurgulayarak gerçekten farklı bir şeyler yaparak acısını gidecekler. başka bir uygulaması yoktur herhalde. teskin etti ben bunları biliyorum açıkçası genellikle ben bunları biliyorum. farklı yöntemler demeyin olabilir. farklı yöntemler de olabilir. farklı yöntemler de olabilir ve farklı şeyler denenebilir. genellikle ben bunları deniyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm herkese tavsiye ediyorum. soranı doğramadan önce soğanı doğramadan önce ilk önce suya tutup öyle doğramak gerekir veya buzluğa atıp soğanı o şekilde durmak gerekir. tabii ki de herkesin farklı yöntemleri vardır ama benim genellikle bunlar. tabii ki de herkesin farklı yöntemleri vardır ama benim genellikle bunlar. o yüzden insanlar genellikle soğan doğrarken gözlerin yaşartır ve gerçekten çok acı hissederler böyle şeylerin olmaması için genellikle bu yöntemler uygulanabilir. insanlar genellikle soğanı suya tutup daha çok farklı yöntemler de uygulayarak yapabilir. ben genellikle bu yöntemleri uyguluyor gerçekten çok faydasını gördüm. ben gerçekten bu yöntemleri uyguluyorum ve gerçekten de faydasını çok gördüm. tavsiye ediyorum genellikle herkese tavsiye ediyorum herkes de çok memnun artık yemek yapmak hiçbir şekilde işkence altına alınmıyor. aksine daha eğlenceli artık yemek yapmak. pratik şeyler yapacaksın ki böyle durumlar olmasın ve soğan doğramak bizi artık soğanı doğramak artık bize işkence meydana getirmesin. genellikle insanlar çok fazla şekilde yemek yapıyorlar özellikle de ev hanımları gerçekten kendini bazen kandırıyorlar ama aslında başka şekilde böyle şeyler yapmamalıdır insanlar. soğan doğrarken insanlar genellikle ağlar.

0

soğanı soyup buzdolabında bekletin biraz yada keserken musluğu açın ben öyle deniyorum gene yanıyor ama daha az .