0

bence toplum olarak çok yiyoruz neden çok seviyoruz bütün toplum çok seviyor çocuklar özellikle üniversitelilerin en çok yaptığı yemek bence bekar yemeği bana hem ucuz hemde kolay yemek bana kalsa ben her gün yerim makarnayı çok seviyorum çünkü özellikle soslu bayiliyorum

0

bence toplum olarak makarnayi çok yeriz benim görüsüm.nedeni ise yapilişi basit hemde çabuk oluyor.besleyici özelligi ve tok tutar bu yüzden en degerli besinlerden birisidir makarna.

0

makarnayı az yediğimizi kim çıkardı acaba :) ben haftada 3-4 paket makarnayı bitiriyorum valla hem uygun fiyatlı olması hemde doyurucu olmasından dolayı bana göre en çok tüketilen gıdalardandır. ekonomiktir,öğrenci dostudur, neyle yaparsan yap yenilir, soslaması kolaydır, hazırlanışı pratiktir 15 dakika içerisinde yenecek duruma gelebilir. aynı zamanda spor yapanlarda tercih ediyor makarna tüketmeyi. pirinç ağırlıklı olsa da öğrenci olup vücut geliştirme sporu ile uğraşan genç kardeşlerimiz makarna stokları yaparak karbonhidrat açığını,ihtiyacını buradan gideriyorlar. o yüzden bana göre en çok tüketilen gıdaların başında geliyordur makarna.

0

bence makarnayı daha çok tüketiyoruz kolay ve çabuk pişirildiği için olabilir yani senin dediğin gibi az tüketmiyoruz bayağı bir fazla tüketiyoruz öğrenciler bekarlar herkes tüketiyor tadı da gayet güzel olduğu için bir de şehir koşturmasında yemek yapmak zor olduğu için olabilir. insanı akşam eve gelip hemen çok çabuk bir pratik yemek yapmaya çalıştığı için makarna gayet tercih edilen bir gıdadır tabii ki bu benim düşüncelerim �yi günler.